12. maj 2015 21:12
Sem izrazito alergičen na podtalno reklamo in akviziterstvo. Pozvonijo doma v imenu nacionalne raziskave glede previsokega krvnega pritiska (zelo pomembna raziskava ...), ti ga izmerijo ko bajagi za raziskavo in potem se ne spokajo, dokler ti ne prodajo merilnika (vaš stari ne meri več dobro!), pa zraven še lističe za ugotavljanje pH vrednosti vaše sline (3 x dražje kot v lekarni - ugotovljeno kasneje), ker je vaš organizem preveč zakisan, pa še tablete za razkisanje, ker brez tega vam ostane le še malo življenja ... In na koncu še ta ali oni prehranski dodatek, da boste čez teden dni kot prerojeni!!?? Pred časom so tako nategnili mojo mamo za skoraj 400 evrov. Ko je isti akviziter prišel naslednjič do mame, sem ga preprosto odplaknil z dvorišča z vrtno cevjo za zalivanje, ker se drugače ni dal odgnati. Menda sledi tožba.
Vse morebitne podobnosti s tem forumom so zgolj naključne.
Vseeno bi vprašal moderatorja zgolj retorično sledeče: Delam za revijo XXX, jo poznate? Pa saj to je revija za gradnjo, obnovo in opremo doma. Ima kdo z njo izkušnje? Lahko kdo kaj pove o njej? Lahko vam koristim s svojimi izkušnjami.
Če to ni reklama, sem jaz totalni cepec! Po zakonu bi morali biti vsi PR prispevki v medijih jasno označeni kot takšni.
booris