Ali mogoče kdo ve kje se dobi začimba garam masale? Hvala.
tej_a
Ali mogoče kdo ve kje se dobi začimba garam masale? Hvala.
tej_a
5. maj 2015 22:32
Hvala. Sem mislila, če kdo ve v kateri trgovini: Špar, Mercator,....? Hvala.
tej_a
5. maj 2015 22:46
Lahko si jo naredis sama
5. maj 2015 22:59
Se opravičujem, če sprašujem neumnosti. Moderator mi pošilja zasebna sporočila, da te teme ne sodijo na to spletno stran. No vsi se učimo celo življenje (eni prej dorastejo, eni pa pozneje, ali pa nikoli,....).
tej_a
5. maj 2015 23:05
tej_a je napisal/a: |
Se opravičujem, če sprašujem neumnosti. Moderator mi pošilja zasebna sporočila, da te teme ne sodijo na to spletno stran. No vsi se učimo celo življenje (eni prej dorastejo, eni pa pozneje, ali pa nikoli,....). |
No, koliko je korektno o tem, kar teče prek ZS debatirati tule, ne bi. Vsebina ZS nima nobene zveze s to temo, torej tudi zapis o najini korespondenci ne sodi sem.
13. maj 2015 13:49
tej_a,
ne vem, ali si dobila odgovor na zastavljeno vprašanje in upam, da bom v pomoč: v vseh trgovinah z azijsko hrano / hrano tujih kuhinj ... Tisto, kar je napisala nola so tudi trgovine. Mogoče bi bilo lažje, da napišeš iz katerega kraja si, ali na katerem koncu Slovenije si pripravljena hoditi po trgovinah.
rdkapica
15. maj 2015 16:06
tej_a, jaz sem jo kupila v mercator hipermarketu, tam ko imajo zloženo azijsko in mehiško hrano. Izgleda pa takole: http://www.vitacost.com/Images/Products/1000/Rajah/Ra
NaturensGalleri
15. maj 2015 18:06
Mene pa bolj zanima to zakaj jo boš uporabila ?
hedonist
19. maj 2015 12:06
Hvala vse. Sem pa jo kupila v eni bio trgovini.
tej_aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda