23. apr 2015 18:24
Ja, hvala. Sin mi je včeraj povedal, kaj bo kuhal, tudi poslal sliko ogromne buče, ampak za podrobnosti ni imel več časa. Razložil mi je le, da kuha bučo, ki potem razpade v špagete. Super!
naor
23. apr 2015 18:24
Ja, hvala. Sin mi je včeraj povedal, kaj bo kuhal, tudi poslal sliko ogromne buče, ampak za podrobnosti ni imel več časa. Razložil mi je le, da kuha bučo, ki potem razpade v špagete. Super!
naor
23. apr 2015 18:53
Naor, to je potem buča špagetarica. Super nadomestilo za pasto, res. :) Imajo jih v raznih velikostih, ta male so primerne za polnjenje in nadaljnje pregrevanje.
http://www.homesteadanywhere.com/wp-content/uploads/2011/04/IM
Vanja
23. apr 2015 19:30
Hvala Vanja še enkrat. Tudi jaz bi jo z veseljem pripravila. A mislim, da ni več dolgo, ko jo bodo imeli tudi pri nas.
naor
23. apr 2015 20:31
naor je napisal/a: |
Hvala Vanja še enkrat. Tudi jaz bi jo z veseljem pripravila. A mislim, da ni več dolgo, ko jo bodo imeli tudi pri nas. |
Vsaj 10, če ne raje 15 let nazaj je že imel semena v ponudbi Valentin. Zdaj jih zanesljivo ima Amarant, verjetno še kdo.
rimljanka
23. apr 2015 21:01
Pri nas doma smo mahnjeni na špagetarico. Skuhamo, izdolbemo, malce masla in popra. Na, pa mi zaliva tipkovnico!
lp
cervus
23. apr 2015 21:13
No, evo, v temi kosil pa nikoli omenjena, ali pač? No, zdaj vem.
naor
24. apr 2015 0:28
Tudi pri nas imamo to bučo zelo radi s
ploh otrokom je všeč,ker razpade na špagete. Seme za njo sem pred štirimi leti kupila v Avstriji, od takrat si pa seme delam sama in jih imam vsako leto na vrtu.
Vanja s čim jih pa vse še napolniš? Bi pa za otroke naredila brez čilija,no pa tudi jaz nisem ljubiteljica pekočega, le mož ima rad.
fruza
24. apr 2015 4:52
Fruza, saj ni treba narediti pekočega čilija. :)
Naredi kak fin haše, ragu, paprikaš...potresi z malo sira in peci tako dolgo, da se pregreje. Pazi, da ne boš imela do konca kuhane buče, ker se potem še v pečici kuha 20 do 30 minut. Predem jo polnim z vilico nekoliko razbrzdam meso buče, da gre omaka med vlakna.
Koj v ponedeljek bom naredila.
Vanja
24. apr 2015 6:58
Hvalllllllllla za odgovor. Jaz pa že kar jutri. Bom prelila s haše omako ,ker imajo to najraje in potresla z naribanim sirom ipotem pa v pečico. Super si.
fruzaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jagodni semifreddo
Bučna juha s kokosovim mlekom