živjo'>o!
Za jutri sem zadolžena, da naredim omako'>o so'>o'> piščancem po'>o kitajsko'>o. S tem nimam veliko'>o izkušenj....enkrat samkrat sem po'>o občutku naredila omako'>o s pasiranim paradižnikom, zelenjavo'>o, začimbami, ananasom itd...zgostila sem s škrobom....pa je bila dobra. vsaj tako'>o so'>o rekli :)
Zato'>o vas bi lepo'>o prosila, pomagajte mi pri pripravi. Na razpolago'>o imam te sestavine:o'>o'> piščanec, sojina omaka, por, korenček,še kakšna druga zelenjava bi se našla, verjetno'>o je še kakšna paprika nekje (in bučke), ananas, bambusovi vršički v pločevinki, pasirana paradižnikova mezga, jasminov riž, začimbe, rižev kis
Mogoče sem še kaj pozabila, ampak v glavnem je to'>o vse. Narediti "moram" dušen riž in zraven nekakšno'>o omakico'>o so'>o'> piščancem in hrustljavimi večjimi koščki zelenjave. Ni nujno'>o, da se porabijo'>o vse setavine od zgoraj, tudi dokupit bom šla kaj, če bo'>o potrebno'>o....le vas bi prosila za recepte.
Kaj mi predlagate, da bo'>o čim bolj okusno'>o in zdravo'>o??!
Kaj ap kakšna solat, kaj paše tu zraven? Mogoče kitajsko'>o zelje?? Toda na kakšnen način (jaz sem jedla enkrat doma samo'>o surovega v solati)??
Please, help!
LP
Zala