Zanima me,če ima kdo kakšen 200l sod odveč(2bi rabila).Začela sem vrtnariti pa tam ni nobene vode,zato bi rabila kakšen večji sod,da se mi bi nabirala deževnica.Za odvoz poskrbim sama.Hvala za pomoč.
kuharica1
Zanima me,če ima kdo kakšen 200l sod odveč(2bi rabila).Začela sem vrtnariti pa tam ni nobene vode,zato bi rabila kakšen večji sod,da se mi bi nabirala deževnica.Za odvoz poskrbim sama.Hvala za pomoč.
kuharica1
30. mar 2015 13:15
Kuharica1, če se ti nobeden ne javi, poglej malo na Bolho, mogoče najdeš kaj kar ti ustreza. Recimo kaj takega: http://www.bolha.com/kmetijstvo-gozdarstvo/vinogra .
SMARTY1
30. mar 2015 13:58
Ja, na bvolhi se dobi čuda stvari. Lansko leto (potem ga nisem nič rabila, ker je bilo tako deževno poletje, hehehe) sem dobila 200-litrski sod že za enajst evrov.
lp
cervus
30. mar 2015 14:23
V vrtnem centru sem kupila 300 l sod s pipco za cca 25 evrov. Zgornji pokrov se odpre in se na ta način zbira deževnica. Meni je super, sem iskala tudi sama sod pa je bilo vse dražje.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Vitlof s sirom
Mehiške taco košarice