Doma imam igro Brkolov a smo izgubili pravila igre. Mi jih lahko prosim nekdo na kratko napiše? Hvala!!!
zvezda01
Doma imam igro Brkolov a smo izgubili pravila igre. Mi jih lahko prosim nekdo na kratko napiše? Hvala!!!
zvezda01
26. feb 2015 8:46
Po mojem morš ulovit čim več moških z brki :)
hedonist
26. feb 2015 12:03
hedonist je napisal/a: |
Po mojem morš ulovit čim več moških z brki :)
|
..in kje se jih da uloviti...mal napiši
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
26. feb 2015 13:20
Babka mislim, da bi to pr svojih letih lahko že vedla:) no, v Turčiji jih je velik, pa Arabci so tud radi bolj kosmati tko da ponudba je velika sam mal okol se moraš ozreti :)
hedonist
26. feb 2015 13:38
hedonist je napisal/a: |
Babka mislim, da bi to pr svojih letih lahko že vedla:) no, v Turčiji jih je velik, pa Arabci so tud radi bolj kosmati tko da ponudba je velika sam mal okol se moraš ozreti :)
|
Ja,ja...bom enkrat....
Letos v hišici Dinko Pirovac, pol pa najprej velika želja "LASTOVO " , če ne letos, drugo leto sigurno
26. feb 2015 13:53
Rajš letos, se vidva tm dol :)
hedonist
26. feb 2015 14:16
hedonist, ko bi ti vedel, kolikokrat si z menoj v vseh mojih sanjarjenih po tistem otoku
26. feb 2015 14:30
Ooooo, lepo:) si mi polepšala že tako lep dan :)
hedonist
26. feb 2015 15:46
Zelo si zabaven, hedonist! Me veseli. Še bolj bom vesela, če dobim odgovor, ki sem ga želela.
Mimogrede, taki z brki se mi ne dopadejo najbolj... zato imam takega brez (brkov)
zvezda01
26. feb 2015 15:51
V googla napiši Moustache Smash, pa boš dobila navodila :)
Npr. http://www.spinmaster.com/product_detail.php?pid=p20222
LP
Euphoria
26. feb 2015 17:23
Oprosti Zvezda, da sem malo nasmetil tole tvojo temo:) malo me je zaneslo, sory :)
hedonistKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pohorska gibanica
Metuljčki s paradižnikovo omako