Živjo!
Mene pa zanima kako ste kaj zadovoljne z posodo wmf? Jst sm jo kupila, a so se mi po kuhanju naredile na dnu pikice, ki se ne dajo oprat. Ali ima še kdo take izkusnje? Ali je to normalno ali naj gre v reklamacijo?
Živjo!
Mene pa zanima kako ste kaj zadovoljne z posodo wmf? Jst sm jo kupila, a so se mi po kuhanju naredile na dnu pikice, ki se ne dajo oprat. Ali ima še kdo take izkusnje? Ali je to normalno ali naj gre v reklamacijo?
16. feb 2015 16:09
Imam precej posode od wmf, zadovoljna, se opere kot je treba. Si oprala v pomivalcu ali si poskušala na roke? Če ti madeži kljub temu, da si poskusila ročno zdrgniti madeže z gobico, ki ne pušča lis, potem reklamiraj.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
16. feb 2015 19:11
WMF posode imam tudi jst veliko, nekaj že tudi čez 20 let. Z njo sem zelo zadovoljna in se nimam kaj pritoževati. Čisti se dobro in tudi jedi iz nje so čisto ok.
Balenka
16. feb 2015 19:23
Pomivala sm na roke z gobico in je ostalo par belih pikic, ki ne grejo stran.
m1403
16. feb 2015 21:57
Tudi sama imam kar nekaj posode WMF, a se mi zdi, da ne upraviči svoje cene. Sem veliko bolj zadovoljna z lonci iz Ikee. Imam pa 2 WMF lonca na pritisk, z njima sem pa nadvse zadovoljna. Imam le problem, kje kupovati tesnila. Včasih sem to dobila v Mullerju v Kranju, sedaj pa tega ne držijo več. Ali ima kdo kakšno priporočilo, kje kupiti tesnila?
karnak
16. feb 2015 22:17
V Filipovem dvorcu v LJ pri Tromostovju, so zelo prijazni in ustrežljvi. Možen je tudi prevzem in plačilo po pošti po povzetju
Balenka
17. feb 2015 7:11
karnak, Mueller v Ljubljani jih ima še vedno.
Loni Makaroni
17. feb 2015 7:12
Aja, za bele pikice probaj še v posodi zavreti malo kisa ali limoninega soka.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burek z lahko solato
Pica zvitki