Zivjo vsem, zanima me če ima kdo kakšnega mladega mucka za oddajo, sem iz podeželja in velika ljubiteljica źivali. Prejšnji muc je žal preminil.
Maša
masy
Zivjo vsem, zanima me če ima kdo kakšnega mladega mucka za oddajo, sem iz podeželja in velika ljubiteljica źivali. Prejšnji muc je žal preminil.
Maša
masy
13. feb 2015 12:08
Svetujem ti, da greš v kakšno zavetišče tam jih imajo dosti , pa še rešla boš eno mačje življenje :)
hedonist
13. feb 2015 12:28
Pa še na portal http://www.bolha.com/ poglej.
V zavetiščih pa dobiš že sterilizirane, ne vem pa kakšna je tam cena za živali.
anka
13. feb 2015 12:47
Ja sem se že pozanimala okoli 40€ vendar podpises pogodbo za izkljucno notranje bivanje cesar pa ne zelim.
Bi z veseljem sicer resla kaksno iz zavetisc.
Maša
masy
13. feb 2015 12:56
Akhm, zakaj je pa prejšnji mucek preminil? lp, proxima
13. feb 2015 13:08
Ja sem se že pozanimala okoli 40€ vendar podpises pogodbo za izkljucno notranje bivanje cesar pa ne zelim.
Bi z veseljem sicer resla kaksno iz zavetisc.
Maša
masy
13. feb 2015 13:08
Zaradi starosti
masy
13. feb 2015 13:18
To pa vem, da imajo zavetišča pogoje in da celo potem hodijo preverjat, kako ravnaš z živaljo.
anka
13. feb 2015 13:22
Ja vem ja in zal ne nameravam imeti macka zaprtega 24 ur na dan v stanovanju zal nisem taksna oseba, sem velika ljubiteljica zivali.
masy
13. feb 2015 13:40
Maček sicer ne trpi kaj dosti, če je v stanovanju, če je že od mladega navajen. Sicer pa - malce počakaj, mački so se komaj dobro začeli breznati - tam enkrat aprila bo mladih vse črno....(na žalost, bom rekla)
lp
cervus
13. feb 2015 14:01
Ja sj to vem bomo vidli prasala sem ce bi se pa le kdo javil.
masyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veseli tiramisu
Pasta iz ingverja in česna