18. apr 2015 8:58
fasulas je napisal/a: |
Meni je pa Tamarin blog všeč. Me ne moti, če je kaj narobe poimenovala.
fasulas
|
No, mene moti napačen prepis imena Gleenfiddich, ker to kaže na površnost.
Moti me način navajanja sestavin: 1x pesto/ketcup - kaj to pomeni? 1x cel kozarec, 1x cela žlica, 1x konzerva?
In tudi jezik ji ni kdo ve kako močna stran, osnovnošolskih napak je kolikor hočeš, od napačnega pisanja z veliko malo začetnico dalje.
Vsebine bloga in receptov ne bom komentirala, avtorica pač da od sebe, kar lahko, in ima gotovo svoj krog bralcev. Za moj okus recepti niso kdo ve kaj. Če vidim, da nekdo dela rižoto tako, da sestavine kar naenkrat zalije, dalje več ne berem. Bi pa bila primerjava z boljšimi blogi (tudi nekaj naših članov ima svoje bloge, in to odlične, od receptov, postopkov do fotografij) njej v škodo, v to sem prepričana. A se najde še kak slabši.
Samokritičnosti med nekaterimi blogerji res ni veliko, imajo pa vsi blogi vsaj to lastnost, da nam jih ni treba spremljati, če nam niso povšeči.
Ker ko gledam bloge Bratinov, culinaryjourneybyme, naredilaana, tolsta nutrija (to so prvi, ki sem se jih na hitro spomnila) in še katerega, je odločitev, katere spremljati, zame jasna.
Blogerji se pač morajo navaditi tudi na to, da vsem niso všeč in da bo kdo napisal tudi kaj kritičnega. Sami so se dali v javno presojo.
mamamia