11. apr 2015 18:54
Sama svojega favorita še nekako nimam...je pa nekaj dobrih kuharjev ..za tak šov pa moraš bit tudi dober improvizator.Je pa res, če se prijaviš na tak šov moraš od dneva, ko zveš da si sprejet do začetka oddaje samo kuhat, kuhat in študirat kulinariko... en tekomovalec je rekel, da je doma naredil kremšnite, ker se mu je zdelo, da bodo na programu..in so bile.Zgleda, da pri sladicah, ki jih oni določijo, dajo tudi recepturo...pri tujih oddajah tega nisem zasledila, ma najbrž je tako v konceptu.
Sodniki pač morajo igrat svojo vlogo...od strogih do malo manj zateženih...bile smo na tečajih v kulinarični hiši Jezeršek in kapo dol, kar smo želele zvedet, smo zvedele.Bomo še šle, čeprav za nas ni to blizu.
In ja Fasulas, sama sem dobila povabilo, predvidevam, da tudi ti pa še marsikdo od tukaj...toda k sreči imam službo (no sedaj končujem večmesečno bolovanje in grem kmalu delat.....jupiii) tako da časa ne bi bilo..ne rečem pa, da me ni zamikalo..če pa bi se prijavila in bila sprejeta, pa bi k tebi prišla na inštrukcije o kuhinji, azijski, ki je meni malo poznana.....če bi pa jaz izbirala med mehiško,francosko in italijansko kuhinjo, bi izbrala italijansko...ma itak .
Všeč mi je da je na sporedu samo 2x na teden..to je čisto dovolj.Je pa zanimivo,vsaj meni, kako se vživiš in študiraš, kaj bi pa jaz skuhala, če bi bila pred takim kulinaričnim izzivom?...od zadnje naloge med prepelico, mozzarello in mehiško, bi mi prepelica delala težave..nikoli jo pekla...kaj pa drugi,ste že pekli prepelico?
Vrtejbenka