Rada bi zmrznila zelje. Kakšen nasvet?
Ana
Rada bi zmrznila zelje. Kakšen nasvet?
Ana
31. jan 2015 15:43
Jaz zelja še nisem zamrzovala, saj mi v kleti zdrži kar dolgo. ko pa ga pojemo, ga za sprotno uporabo kupim v trgovini. Lp, Saša
Mir in dobro!
31. jan 2015 15:58
Kislo ali surovo? Oboje sem že zamrznila.
Kadar sem ga narezala za na kislo,tiste krajčke ,ki so ostali,sem dala v skrinjo in jih porabila za smukavc ali pa za tenstano zelenjavo.
andreja m
31. jan 2015 16:08
andreja m je napisal/a: |
Kislo ali surovo? Oboje sem že zamrznila. Kadar sem ga narezala za na kislo,tiste krajčke ,ki so ostali,sem dala v skrinjo in jih porabila za smukavc ali pa za tenstano zelenjavo.
|
surovo
Ana
31. jan 2015 18:32
Zakaj bi pa zamrzovali sveže zelje?
Poceni je, dobi se ga skozi vse leto, lahko se ga skladišči in v glavah ne zavzame skoraj nobenega prostora.
31. jan 2015 18:36
Jaz sem mislila najprej skuhat. Še kakšen nasvet?
Ana
31. jan 2015 18:40
flekica je napisal/a: |
Jaz sem mislila najprej skuhat. Kot tu piše
http://kulinarika.net/clanek/domace/vitamini-zamrzn Še kakšen nasvet?
|
Link ne dela, sicer si pa prej napisala da boš zamrzovala surovo zelje. V vsakem primeru se bojim, da bo ratalo vodeno.
31. jan 2015 18:46
Hm ja nek link sem želela prilepiti pa sploh ne morem. Piše, da najbolje, da skuham, precedim in zmrznem.Če je že kdo kaj podobnega delal?
Ana
31. jan 2015 18:52
flekica je napisal/a: |
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1230
:)
|
Tukaj je govora o surovem kislem zelju. Tega pa res nima smisla zamrzovati. Pa tudi tukaj pravijo punce, da se ne obnese.
31. jan 2015 20:45
Rada bi zmrznila pomaranče. Kakšen nasvet?
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poširane hruške
Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato