14. jul 2009 14:22
Zanima me, ali v Piazzi pečejo tudi pice s polnozrnatim testom? Bila pa bi tudi vesela info, kje drugje v Ljubljani pečejo takšne pice (poleg Azurja, Trte in Lunaparka). Hvala že vnaprej.. tejch
14. jul 2009 14:22
Zanima me, ali v Piazzi pečejo tudi pice s polnozrnatim testom? Bila pa bi tudi vesela info, kje drugje v Ljubljani pečejo takšne pice (poleg Azurja, Trte in Lunaparka). Hvala že vnaprej.. tejch
14. jul 2009 14:29
Puttanesca ima opcijo s polnozrnatim testom, so pa super pizze, pa tudi druga hrana je njam, njam:) Za Piazzo pa žal ne vem:)
14. jul 2009 14:30
01 436 31 81 je njihova telefonska, pa jih kar sama povprašaj. Loni Makaroni
14. jul 2009 14:49
Polnozrnate pice pečejo tudi v pizzeriji Etna v Podutiku. Lahko si izbereš katerokoli pico, samo da jim vnaprej poveš, da jo želiš s polnozrnatim testom. Imajo pa super pice, sem redna gostja.
15. jul 2009 14:49
V Trti, na Prulah, pečejo pice iz polnozrnatega testa.
m.m.
15. jul 2009 16:15
Trta je že omenjena, drugače pa naj bi jih glede na tole http://eetaq.si.centrsource.com/consumer/merchant/detail/?aId pekli tudi v Foculusu. Loni Makaroni
15. jul 2009 20:56
Kaj pa v MB, kje imajo pice z polnozrnatim testom? Sem zadnjič klicala malo okrog pa nimajo nikjer. gianjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai s piščancem
Svinjska ribica