Saj sem pogledala v ocene Enaplus, ampak s tistim si človek ne more nič pomagati. Kot da bi bilo predpisano, da mora biti vsaka prva ocena dobra in druga slaba. Moja sestra je bila zadovoljna, kolegi tudi. Torej, kuharčki, kaj menite vi?
Loni
Saj sem pogledala v ocene Enaplus, ampak s tistim si človek ne more nič pomagati. Kot da bi bilo predpisano, da mora biti vsaka prva ocena dobra in druga slaba. Moja sestra je bila zadovoljna, kolegi tudi. Torej, kuharčki, kaj menite vi?
Loni
19. apr 2004 8:46
Meni naboljša pizzerija v Ljubljani. Odlične pizze in ostale jedi, prijazna in hitra postrežba, ni problem s parkiranjem, skratka vse pohvale. Rene
19. apr 2004 10:05
Vse je ok edino nekaj me moti, enkrat smo hotli it na pijačo, lačni nismo bili pa tudi ura ni bila taka da bi bil čas kosila ali večerje in ni bilo možno samo pijače spit. Drugače pa nimam nobenih pripomb. Natasa
19. apr 2004 10:35
Rezervirano, mnenje sporočim jutri... Loni
19. apr 2004 13:41
tudi na kul slo so bile včasih ocene, pa so jih začeli zbirati na novo lokal je izredno simpatično opremljen, zato ga priporočam. se nam je pa ob enem obisku zgodilo, da so bile vse jedi preslane, zelo nenavadno. nekaj drugih znancev je znalo dosti povedati čez neprijaznost osebja. ampak od takrat je že precej vode (piva) steklo. sporočite vtise, tudi če imajo kaj večjo izbiro testenin od klasične ponudbe, me zelo zanima
19. apr 2004 13:49
Na KulSlo so še ocene, vabljeni k pošiljanju, tudi ocene bodo prinesle kakšen krof Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
19. apr 2004 13:54
jernej, seveda so, ampak ocene starejšega datuma so nekam izginile. Dobro vem, da sem napisal oceno za Piazzo sam, pa vsaj ena je bila že prej.
19. apr 2004 13:58
Juhu! Ja, meni je za picerija zelooooo všeč, sem kar reden gost. Je pa res, da je rezervacija skoraj nujna. Cene so po moje malo pretirane, ampak kvaliteta odtehta tudi to. Pice okusne, velika izbira zelo dobrih testenin in solatni bar tudi za izbirčne. Pa najboljši tiramisu! Zelo priporočam!
19. apr 2004 15:02
...pa še, za piko na i, odlična kava!
19. apr 2004 15:08
Niso izginile, starejše ocene najdete le po iskalcu. Ker resnici na ljubo, menjajo se kuharji, gostilne menjajo lastnike. Ocene gostiln niso veljavne prav dolgo... Na KulSlo se nočemo hvaliti s tem, da imamo največ ocen, zato se izpišejo samo tiste, ki so stare do 6 mesecev, ostale so preko iskanja, kjer določite starost. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije PS - Pošljite novo oceno
20. apr 2004 7:37
Zadovoljna, tako jaz kot povabljenca. Več najdete med ocenami... LoniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Juha iz čičerike in rožmarina