Živio,
vrjetno je blo že kr nekajkrat napisano pa vseeno. Rada bi spekla pirin kruh, še raje pa žemljice. Prosim za kak dober recept in kak praktičen nasvet. Sem še čist "nedolžna" v peki kruha.
LP in HVALA
amaterskakuharca
Živio,
vrjetno je blo že kr nekajkrat napisano pa vseeno. Rada bi spekla pirin kruh, še raje pa žemljice. Prosim za kak dober recept in kak praktičen nasvet. Sem še čist "nedolžna" v peki kruha.
LP in HVALA
amaterskakuharca
26. jan 2015 15:41
Jaz uporabljam za kruh in majhne štručka (namesto žemljic) ta recept kruh na japonski način - tangzhong (najdeš ga v bazi) in vzamem 1/2 bele in 1/2 pirine moke.
Emma07
26. jan 2015 18:03
amaterskakuharica, poglej recept: zdrav pirin kruh dr.Nine.
daga
26. jan 2015 18:03
http://www.kulinarika.net/recepti/9450/kruh/kruh-brez-g Can't go wrong.
Life is war against boredom~
26. jan 2015 20:39
Če kupiš polbelo pirino moko lahko narediš karkoli po receptih iz baze, ker je lahka, puhasta. Sem pa jo kupila na tržnici. Kruh brez gnetenja ti bo uspel, le pri količini vode je treba biti previdno, po mojih izkušnjah malo manj vode.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
29. jan 2015 18:19
Pečem ga iz polnozrnate pirine moke, vedno pa dodam tekoči jogurt in par žlic olja, da se ne drobi.
zoja2Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kraljevska jajčka s holandsko omako
Pijana Kokoš