Čiščenje pomivalnega stroja
30. jan 2015 19:18
mamamia je napisal/a: |
Občasno, ko se mi zazdi, da je zaznati kak vonj iz pomivalca, dam kis in prazen stroj na pranje na 70 stopinj, drugače ne vidim potrebe po kakem dodatnemčiščenju. Izjema je le guma na vratih, kjer se včasih navbere umazanija, ampak to sproti pobrišem.
|
celo kis uporabljaš waw :D
Ana
30. jan 2015 22:19
flekica je napisal/a: | ||
celo kis uporabljaš waw :D
|
Zakaj ga pa ne bi?
mamamia
31. jan 2015 3:44
mamamia je napisal/a: | ||||
Zakaj ga pa ne bi?
|
Iz strahu, da ti ne izpadejo lasje, mamamia!
Mojca
31. jan 2015 10:04
Moja draga mamaF ....., kot vedna na isti valovni dolžini.
mamamia
2. feb 2015 0:32
Mamamia
malo sem s teme skrenila, a kaj morem, ko pa pomivalnega stroja, ki bi mi povzročal sive lase sploh nimam
Moderator, se opravičujem!
Mojca
2. feb 2015 8:02
mamaF je napisal/a: |
Mamamia malo sem s teme skrenila, a kaj morem, ko pa pomivalnega stroja, ki bi mi povzročal sive lase sploh nimam
Moderator, se opravičujem!
|
Ah, daj no, pa grem še jaz malo mimo, jaz kisa za solate sploh ne uporabljam, za lase tudi ne. Sive sem imela preden sem nabavila pomivalni stroj, pa še tega ne bi imela, če mi ga ne bi mama lani kupila za okroglo obletnico. Mi je precej bolj povšeči moj pomivalni stroj na dveh nogah, pri temu s pregledovanjem "filtrov" ni težav, edino z rezervnimi deli zna biti problem .
Loni Makaroni
2. feb 2015 18:22
Loni
Tudi jaz imam doma kar 3 analogne dvonožne pomivalne stroje, a kaj, ko kar naprej uveljavljajo garancijo zaradi zamašenih filtrov Morda kupujem napačen šampon?
Mojca
12. feb 2016 19:46
Pozdravljeni ,
pomivalni stroj občasno očistim tako, da v stroj dam 3 žlice sode bikarbone, v prostor za čistilo nalijem kis in operem stroj v prazno na najvišji temperaturi.
Filter pa očistim s čistilom za kuhinjo , da se razmasti, uporabljam čim manj strupena in agresivna čistila
predvsem prijazna okolju.
Ravnjak Otilija
12. feb 2016 20:30
Tablet za pomivalca ne uporabljam več, ker so mi zabasale odtočno cev. Najprej smo sami poskušali počistiti , vendar je bil naš curek premalo močan, tako, da smo morali poklicati možakarja s kamero in z orodjem, da je zadevo očistil. Svetoval mi je, da naj raje uporabljam gel, ki se lažje stopi, kot tablete. Čistim ga pa tudi redno, s sodo in alkoholnim kisom, ker mi je prvi pomivalec crknil, ker je imel zabasane cevi s kamnom, čeprav sem uporabljala tablete "vse v enem". Tako, da vsem svetujem redno čiščenje pomivalca, kis in soda sta poceni v primerjavi z nakupom novega aparata.
malagaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Curry riž s tofujem
Skutna pita