13. dec 2014 11:14
Gabriela je napisal/a: |
Flekica, koliko si pa ti stara? Saj ne, da bi bilo pomembno, samo zanima me. Če ni to skrivnost. Jaz, na primer, skoraj 55. --Pa še tudi veliko sprašujem. Ker očitno želiš popolnoma konkretne recepte, bi bilo lažje, če bi vedeli, ali nameravaš kuhati zase, za fanta ali moža, za majčkene otroke, ali ostarelega dedka... Tudi "recepti z moko" so v razponu od A do Ž. Od 1 do nešteto... LP, Gabi
|
Draga moja GAbriela, vrstnica, vsi tukaj sprašujemo, zato smo tu. In da odgovarjamo. A velikokrat tudi vprašanja, ki jih nekdo zastavlja, povedo največ o tistem, ki sprašuje. Flekica, koliko da je stara, očitno uživa v preračunavanju, iskanju najcenejših možnostih itd ... edino časa, ki je za to potreben, ne računa. Jaz pa tudi svojega ne bom izgubljala, da bi ji na krožniku prinesla nekaj, kar lahko sama z levo roko najde in potem izračuna.
Se mi zdi, da bo tudi izdelke iz moke za svoje pasje leglo pekla. Lahko noter še poceni sardele in brokoli flikne, če je seveda našla ustrezno ponudbo.
Sodim med tiste, ki z veseljem odgovarjajo in pmagajos kakšnim nasvetom, a kar je preveč, je vendarle preveč.
mamamia