Pozdravljene!
Zanima me kateri je najcenejši ponudnik električne energije
tibe
Pozdravljene!
Zanima me kateri je najcenejši ponudnik električne energije
tibe
26. nov 2014 16:27
gen-i
marjja
26. nov 2014 16:29
Poskusite s tem priti do informacije o najcenejšem ponudniku:
Miroslav Vulović
26. nov 2014 16:32
Pozdravljeni, tudi jaz sem ta mesec zamenjala ponudnika in šla na GEN-I.
mopsika
27. nov 2014 23:59
elektro celje
Dolores
28. nov 2014 3:39
Mi smo že kako leto in pol pri gen-i..položnica se nam je zmanjšala iz 80-100 EUR na okoli 40-50 (ne delamo nič kaj drugače, kot smo prej) s tem, da smo pri prejšnjem ponudniku vsako leto dobili za plačat še 150+ EUR poračuna, tega zdaj ni več, ker se poraba sporoča vsak mesec sproti. Ne tega vzet kot reklamo, samo povem našo izkušnjo. Ljudje so pohvalili tudi petrol, da je kar občutna razlika v višini zneska za plačilo. Za ostale pa ne bi vedela.
NaturensGalleri
28. nov 2014 9:32
Mi smo na Petrolu,se nam pozna na položnicah do 30 e,brez poračuna,ker sporočamo sproti..e3 tudi zelo pohvalijo...
lp goga
28. nov 2014 16:11
Goga, pri Petrolu lahko z zlatimi točkami s Petrolove kartice znižaš račun za obdobje 1.1-30.4.2015 od 1-15%. Aktiviraš ga v decembru. 120 zbranih točk pomeni 1%. Max popust je 1800 točk oz. 15%. Tudi mi smo iz Elektro Gorenjske presedlali na Petrol in znižali račun za cca 25%.
http://www.mojalbum.com/tajda
28. nov 2014 19:03
Mi imamo Elektro Celje in sem delala primerjavo z Gen-i ( primerjava z mesečnim računom po porabi). Že res, da bi pri Gen-i glede na zapisano prihranili, vendar le 4,5 eura! Zato me zanima, ali so drugi ponudniki TOLIKO dražji od El. Celje, ali pač...? Bom pa še parkrat primerjala, ali bo kaj večja razlika in potem...
matineja
28. nov 2014 21:59
matineja je napisal/a: |
Mi imamo Elektro Celje in sem delala primerjavo z Gen-i ( primerjava z mesečnim računom po porabi). Že res, da bi pri Gen-i glede na zapisano prihranili, vendar le 4,5 eura! Zato me zanima, ali so drugi ponudniki TOLIKO dražji od El. Celje, ali pač...? Bom pa še parkrat primerjala, ali bo kaj večja razlika in potem...
|
No ja, saj je že Cila prilepila
https://www.zps.si/index.php/zamenjaj-in-prihran
vse kar je treba.
Ti pa le primerjaj, parkrat TOLIKO drugače in potem razmišljaj, če le imaš s čim...kakšno razmerje je med tem, koliko večja bo razlika in potem...
nola
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rezanci Barilla s slanino in gobami
Jagodni cmoki z makovim sladoledom