19. nov 2014 14:59
Enkrat sem se že odločila, da ne bom ogovarjala na vprašanja, ki jih zastavljajo čisto novopečeni člani.
Pravzaprav me tole vprašanje spominja na "nagrado", ki sem jo, uh-la-la let nazaj dobila (beri, zmagala) od delodajalca.
To make a long story short....kupon ni bil nič, kar so najprej oglašali, kar naj bi bil izlet nekam po želji: Plačana je bila hotelska soba z zajtrkom. Hotel in lokacija po izbiri (ene 10 jih je bilo) so bili kraji, do kamor bi se morala peljati ali z letalom ali z avtom. Za slednje je bila lokacija v stilu "been there - done- that-hated it". Izkoristiti bi morala lastni dopust, ki ga tukaj na žalost nimamo na pretek. Kupon je torej ostal neizkoriščen.
Hotel, ki ga omenjaš, ima kar nekaj ocen na internetu, od Hotels.com, TA, Booking.com. Prečitaj, kaj pravijo in se odloči. Če si ena tistih, ki bi rada informacijo iz prve roke, ga tukajle ne boš dobila, ker nas osebno ne poznaš.
Preveri tudi cene hotela na internetu in preračunaj, da te mogoče izlet do tja ne bo stal več, kot si lahko privoščiš. Tako je bilo namreč v mojem zgoraj opisanem primeru.
Vanja