ZDRAVO...RABIM POMOČ..SLUČAJNO ČE KDO IMA IZJAVO O ALERGENOSTI ŽIVIL...ZA POMOČ SE NAJLEPŠE ZAHVALJUJEM..
Teja
ZDRAVO...RABIM POMOČ..SLUČAJNO ČE KDO IMA IZJAVO O ALERGENOSTI ŽIVIL...ZA POMOČ SE NAJLEPŠE ZAHVALJUJEM..
Teja
6. nov 2014 10:32
Kaj pa je to? Izjava o alergenosti? Res prvič slišim.
rimljanka
6. nov 2014 11:31
to je zej nek po novem k so se eni spomlni da rabijo vsi gostinci itd.. izjavo da pač npr. marmelada ne vsebuje alergenih snovi..nov zakon spet..
Teja
6. nov 2014 11:37
To pa ni vprašanje za kulinarko, ampak za tiste, ki tako izjavo zahtevajo. Če je izjava predpisana v novem zakonu, pokliči na ministrstvo, ki ga je pripravilo, in zahtevaj navodila, kaj točno mora vsebovati in katera dokazila moraš imeti, da lahko tako izjavo napišeš. Ker samo z "marmelada ne vsebuje alergenov" si nihče ne more pomagati., če ne ve, KATERIH alergeov ne vsebuje.
Sonja
6. nov 2014 12:14
Na to temo se trenutno izvajajo seminarji glede nove uredbe, ki stopi v veljavo decembra.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
6. nov 2014 12:50
Emažana, jaz sem vprašala strička Googla, vprašaj ga še ti! Sicer mene direktno ne zanima, a kogar zanima kar nekaj izve.
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Eksotični suši
Sirovi napihnjenčki z dodatkom