Pozdravljene!
Upam, da sem zadela temo, počasi že malo norim. Načeloma nimam problemov s kožo, kakšen mozoljček sem ter tja, ko pridejo ta smotani dnevi, drugače pa nič. To poletje pa katastrofa, očitno sem imela pretežek puder, nekaj je moglo bit, ker odkar sem prišla iz morja, so se mi začeli delat ogrci na robu nosa in bradi (ne spet tako velik problem), neke bele trde pikice sredi lica in pa NAJHUJE - mozoljčki ob ušesu (konec lica, tam kjer skoraj že začnejo rasti lasje, ma ni čisto pri ušešu.. Sem razmišljala tudi, da bi morala zamenjati čopoč za blusher, mogoče s tem naredim še večjo packarijo, ker kar ne izginejo. Komaj si oddahnem za ene tri dni, mislim, da bo konec, in se pojavi drugi. Ampak to so tisti podkožni, ne aknasti.
Res ne vem, kaj naj naredim, poskusila sem že z vsemi možninimi pilingi (kupljenimi in domačimi), skenslala makeup na tistih mestih in redno čistim kožo. Pa je komaj kaj izboljšana. Prijateljica mi je svetovala Paula's Choice, nek eksfoliant, ki naj bi te maščobe raztopil že v koži. Po prebranem sodeč zadeva deluje, čeprav za znamko še nisem slišala. Bi preizkusila, ampak za študentski budget je mogoče mičken visok znesek da bi šla kupit kar na blef - tako da vas res res prosim, če ima katera kakršnekoli izkušnje s to znamko, prosim povejte. :) Malo že obupavam...
Hvala!
Holly Golightly