Pozdravljeno'>ne!
Upam, da sem zadela temo, počasi že malo norim. Načeloma nimam problemov s kožo, kakšen mozoljček sem ter tja, ko pridejo ta smotano'>ni dnevi, drugače pa nič. To poletje pa katastrofa, očitno'>no sem imela pretežek puder, nekaj je moglo bit, ker odkar sem prišla iz morja, so se mi začeli delat ogrcino'> na robu nosa in bradi no'>(ne spet tako velik problem), neke bele trde pikice sredi lica in pa NAJHUJE - mozoljčki ob ušesu (konec lica, tam kjer skoraj že začnejo rasti lasje, mano'> ni čisto pri ušešu.. Sem razmišljala tudi, da bi morala zamenjati čopoč za blusher, mogoče s tem naredim še večjo packarijo, ker karno'> ne izginejo. Komaj si oddahnem za eno'>ne tri dno'>ni,n> mislim, da bo konec, in se pojavi drugi. Ampak to so tisti podkožno'>ni,no'> ne aknasti.
Resno'> ne vem, kaj naj naredim, poskusila sem že z vsemi možninimi pilingi (kupljenimi in domačimi), skenslala makeupno'> na tistih mestih in redno'>no čistim kožo. Pa je komaj kaj izboljšano'>na.n> Prijateljica mi je svetovala Paula's Choice, nek eksfoliano'>nt,n> ki naj bi te maščobe raztopil že v koži. Po prebranem sodeč zadeva deluje, čeprav za znamko še nisem slišala. Bi preizkusila, ampak za študentski budget je mogoče mičken visok znesek da bi šla kupit karno'> na blef - tako da vas res res prosim, če ima katera kakršnekoli izkušnje s to znamko, prosim povejte. :) Malo že obupavam...
Hvala!
Holly Golightly