8. okt 2014 20:15
Kdor nakraca več receptov je večji frajer? Moja hči pri petih letih se ne gre več tega.
Tiste tvoje "perle" ob katerih si bila tako fascinirana, kje piše čigav je recept? In kako lahko objaviš recept po nekaj dneh za stvar, ki si jo spoznala teden nazaj? Če meni očitaš uboge štiri recepte, sem vsaj teh nekaj prekuhal podolgem in počez.
Pekarice ne dodajajo soli, ker so omejene in se preveč naslanjajo na peko svojih non in nimajo izkušenj z ničemer drugim kot z domačo, najboljšo in edino kuhinjo. Pa ne, ker nimajo možnosti, ampak, ker pač tako mora bit in se tako spodobi. Kot je v vseh drugih stvareh v Sloveniji.
Še vedno čakam tvoj odgovor na vprašanje, kako čevap in sir zavita v piščančja prsa, ojačata okus piščanca. Ko priznaš, da je bila to ena res velika neumnost, mogoče povrnem malo zaupanja v tvojo kuharijo. Takih cvetk je bilo še nekaj, ampak tak nergač pa spet nisem, da bi se vtaknil prav v vsako.
Pa še ena velika razlika je med nama, jaz zase nikoli ne bi rekel, da neko stvar skuham fenomenalno. To gre nekako vštric s številom receptov, ki sem jih omenil v prvem stavku. Nekateri poznamo svoje meje.
Commis débarrasseur