22. nov 2015 11:25
limonca26, ja kje si jih pa potem dobila ???????
hribovc61
22. nov 2015 11:25
hribovc61
22. nov 2015 11:55
limonca26 je napisal/a: |
Ne glede na to, koga na kaj spominja, se vsem, ki ste mi ponudili pomoč, zahvaljujem. Modelčki pa so že pri meni |
Superca! Sedaj pa veselo ustvarjat z njimi in poročaj kako so ti všeč. Tudi sama razmišljam, da bi si ene kupila, čeprav se moj predal s pripomočki kar šibi pod težo le-teh.
kuham za dušo
22. nov 2015 12:13
hribovc61 je napisal/a: |
|
V Intersparih jih je dovolj. Preverjeno pred pol ure v Kranju
http://www.mojalbum.com/tajda
22. nov 2015 17:35
Evo tudi jaz sem jih danes kupila v cityparku v Lj. Imajo jih se kar nekaj. Cena 4.99€
kuham za dušo
22. nov 2015 20:29
kuham za dušo je napisal/a: |
Evo tudi jaz sem jih danes kupila v cityparku v Lj. Imajo jih se kar nekaj. Cena 4.99€
|
Take imam,danes že pekla z njimi ,lepi manjši piškotki pridejo ...so malo manjši modelčki od prejšnih ..
lp goga
22. nov 2015 21:47
mopsika je napisal/a: |
Tole obveščanje me pa spominja na tiste čase, ko smo se obveščali, kje v trgovini imajo margarino, prašek,kavo.....
|
meni je pa lepo, da si takole pomagamo med seboj, glede na to da dandanes naletiš pretežno na ljudi,ki samo na svoje r*ti gledajo. Meni je pred kratkim ena prijazna članica Kulslo prinesla valjar z distančniki iz Avstrije in sem res bila prijetno presenečena, da mi je želela pomagat,kljub temu da me ne pozna.
mladikica88
22. nov 2015 22:22
hribovc61 je napisal/a: |
|
Hribovc 61, dobila sem jih v kamniškem Sparu.
limonca26
22. nov 2015 23:19
Mladikica88 je napisala:
meni je pa lepo, da si takole pomagamo med seboj, glede na to da dandanes naletiš pretežno na ljudi,ki samo na svoje r*ti gledajo. Meni je pred kratkim ena prijazna članica Kulslo prinesla valjar z distančniki iz Avstrije in sem res bila prijetno presenečena, da mi je želela pomagat,kljub temu da me ne pozna.
mopsika
23. nov 2015 14:03
Pozdravljeni,
Jaz nimam te sreče, oz. v moji bližini ni za dobit teh modelčkov za piškote, bi jih pa res rada imela.
A bi katera bila pripravljena da mi naredi uslugo, da mi kupi te modelčke, ter da mi jih pošlje. Seveda da plačam .
Če se najde kdo, ki bo pripravljen zapraviti nekaj svojega časa zame, se že zdaj zahvaljujem .
SMARTY1
23. nov 2015 14:07
SMARTY1 je napisal/a: |
A bi katera bila pripravljena da mi naredi uslugo, da mi kupi te modelčke, ter da mi jih pošlje. Seveda da plačam .
Če se najde kdo, ki bo pripravljen zapraviti nekaj svojega časa zame, se že zdaj zahvaljujem . |
Midva z mojim sva bila včeraj v cityparku, sem jih kupila zase (slikico sem priložila). V kratkem grem zopet po nakupih tja. Če jih bodo še imeli, jih lahko kupim še zate. Sploh ni problema. Pošlji mi naslov v zasebno sporočilo in se zmeniva. So jih pa imeli polno polico in dvomim, da bodo kar tako zmanjkali. Kupila sem jih v sparu...
kuham za dušoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato
Bolj enostavno in poceni ne gre