25. nov 2014 21:06
Tiste s fedrco (MOON) sem videla v Labotu (Lavamundu v Avstriji) na Billa črpalki. Žal si jih nisem dobro ogledala, zato cene ne poznam. Bili so pa pakirani posamezno. Če kaj pomaga?!
marjja
25. nov 2014 21:06
Tiste s fedrco (MOON) sem videla v Labotu (Lavamundu v Avstriji) na Billa črpalki. Žal si jih nisem dobro ogledala, zato cene ne poznam. Bili so pa pakirani posamezno. Če kaj pomaga?!
marjja
28. nov 2014 19:54
Hojla. Modelčke v šparu sem videla na končnicah, so bili rumene barve in v prozorni praktični škatlici z pokrovom.Svetujem, da kar povprašaš trgovko, ti bodo z veseljem ustregle.
Pa upam, da jih dobiš.
Lep pozdrav
GOGICA
30. nov 2014 9:24
Če je komu kaj v pomoč: modelčke na sliki spodaj sem opazila včeraj v Lidlu.
svenska
30. nov 2014 11:45
Tudi v Šparu imajo take, pa če se ne motim stanejo 5.99 evra.
Jaz sem si ravnokar poiskala modelčke, sem jih našla kar en lep kup, seveda shranjene, tako da bo peka v polnem teku.
Pa veliko užitka ob peki.
GOGICA
1. dec 2014 7:27
Lep pozdrav vsem, Renata69, sporočam ti, da imajo modelčke v Interšparu na kartonskem stojalu od firme ZENKER, v prozorni nizki škatlici z pokrovom . Modelčki so rumene barve, venadr so za moj okus ravno pravšnji, da niso preveliki.
Upam, da sem kaj pomagala.
GOGICA
1. dec 2014 11:04
Dirkam v Špara................ :) :) :)........a to v BTC-ju ????
hribovc61
1. dec 2014 15:51
GOGICA je napisal/a: |
Lep pozdrav vsem, Renata69, sporočam ti, da imajo modelčke v Interšparu na kartonskem stojalu od firme ZENKER, v prozorni nizki škatlici z pokrovom . Modelčki so rumene barve, venadr so za moj okus ravno pravšnji, da niso preveliki. Upam, da sem kaj pomagala.
|
Tam sem videla, samo niso na vzmet, kot so na prvi sliki.
renata69
1. dec 2014 15:52
Na vzmet jih imajo tudi v milerju, cena za enega je 1,5€, so pa bolj praznični motivi, velikost ravno prava :)
nxyz
2. dec 2014 22:05
Jaz sem pa včeraj te naročila:
vida70
6. dec 2014 12:45
balky je napisal/a: |
MOON, ti modelčki so meni tudi fullll fajni (že preizkušeni) ... :) |
Kateri recept pa si uporabila?
aknelab
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure svedri s paradižnikom in baziliko
Schwarzwald kocke