Za vsakih 15.- € vrednosti nakupa, prejmete 1 figurico Stikeez brezplačno. Če kateri/katera tam nakupuje in ne zbira teh figuric, se priporočam. Prosim ponudbe na zs, da se dogovorimo o menjavi.
ursyy
Za vsakih 15.- € vrednosti nakupa, prejmete 1 figurico Stikeez brezplačno. Če kateri/katera tam nakupuje in ne zbira teh figuric, se priporočam. Prosim ponudbe na zs, da se dogovorimo o menjavi.
ursyy
31. avg 2014 18:32
Jaz vedno v vrsti najdem kaksno mamico in ji direkt dam :)
6. sep 2014 20:26
Pozdravljeni, za menjavo imam oceanomanio, slovensko košarko 2013, spar hitex nalepke, dm bone, nove znamke A ali B. Če nikomur ne ustreza moja menjava, lahko stikeeze tudi kupim.
Lp
ursyy
8. sep 2014 6:03
urssy, ravno tale vikend smo imeli z prijatelji ( žar fešta :) ) nakup in če potrebuješ ti lahko pošljem po pošti. Pošlji mi podatke na ZS in dobiš, lp
dkrajnc24
9. sep 2014 15:58
pozdravljeni ,tudi jaz vas naprošam če ima kdo viška figurice STIKEEZ, če mi jih lahko pošlje...
lp
harmonika
10. sep 2014 10:46
Še vedno iščem stikeeze.
Pozdravljeni, za menjavo imam oceanomanio, slovensko košarko 2013, spar hitex nalepke, dm bone, nove znamke A ali B. Če nikomur ne ustreza moja menjava, lahko stikeeze tudi kupim.
Lp
ursyy
10. sep 2014 19:49
Še vedno iščem stikeeze.
Potrebujem:
-Snaky,
-frankey,
-puff-puff,
-orby,
-bunny,
-papsy,
-loggy,
-sharky,
-gloo-gloo,
-guinny,
-dolfy,
-ely,
-giry joe,
-hip-hip,
-frogy
Za menjavo:
-puffy
Za menjavo imam tudi oceanomanio, slovensko košarko 2013, spar hitex nalepke, dm bone, nove znamke A ali B. Če nikomur ne ustreza moja menjava, lahko stikeeze tudi kupim.
Lp
ursyy
12. sep 2014 17:23
Še vedno iščem stikeeze.
Potrebujem:
-Snaky,
-frankey,
-puff-puff,
-orby,
-bunny,
-papsy,
-loggy,
-sharky,
-gloo-gloo,
-guinny,
-dolfy,
-ely,
-hip-hip,
-frogy
Za menjavo:
-puffy,
-igor
Za menjavo imam tudi oceanomanio, slovensko košarko 2013, spar hitex nalepke, dm bone, nove znamke A ali B. Če nikomur ne ustreza moja menjava, lahko stikeeze tudi kupim.
Lp
ursyy
12. sep 2014 18:57
Imam dva pa nimam pojma kako se imenujejo... Ali je kje opis???
testeninca
13. sep 2014 21:50
Potrebujem:
-Snaky,
-frankey,
-puff-puff,
-orby,
-bunny,
-papsy,
-loggy,
-sharky,
-gloo-gloo,
-guinny (obljubljeno)
-dolfy,
-ely,
-hip-hip (obljubljeno)
-frogy
Za menjavo:
-cheez,
-piggy
Lp
ursyy
14. sep 2014 19:13
testeninca je napisal/a: |
Imam dva pa nimam pojma kako se imenujejo... Ali je kje opis???
|
tule so: http://www.lidl.si/sl/5239.htm
čokoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinkina torta z malinami
Pivski kruh