Na želatini fix je napisan recept za skutno'>o torto'>o. Bi bila katera pripravljena ga prepisati.
tibe
Na želatini fix je napisan recept za skutno'>o torto'>o. Bi bila katera pripravljena ga prepisati.
tibe
23. avg 2014 14:38
Nadev iz skute..250ml sladke smetane,250g skute,naribana lupinica ene limone,1 vanilij sladkor,50 do 80g sladkorja v prahu.
Z električnim mešalnikom stepite sladko smetano in jo postavite na stran..
Preostale sestavine,razenSLADKORJA V PRAHU,pomešajte in ob nenehnem mešanju z el. mešalnikom dodajte želatino fixin mešajte eno minuto..
Šele sedaj dodate sladkor v prahu in pri najnižji hitrosti mešajte dokler se sladkor ne raztopi..na koncu previdno vmešajte še sladko smetano...na hladnem mora biti vsaj tri ure,pred serviranjem...naj ti tekne :)
lp goga
9. sep 2014 20:53
Pozdravljeni,
bom izkoristika to temo, da ne odpiram nove. Prosim za malo pomoči
Iščem recept za potico, ki je po obliki podobna tej http://www.kulinarika.net/recepti/19299/kruh/cvet-s-spi , le da je pehtranova. Vsaj mislim tako.
Nisem shranila recepta, sedaj pa klikam sem pa tja, pa ne najdem.
Najlepša hvala in lahko noč.
gaja 1
9. sep 2014 21:18
gaja 1 mislim, da iščeš recept od Vrtejbenke za pehtranovo zvezdo. Po moje je recept za testo kot za Nutelino zvezdo samo, da namažeš namesto Nutele skuto s pehtranom. Lahko pa narediš ravno tako obliko, ki si jo pokazala le, da je namesto špinače nadev iz skute, sladkorja, jajca in pehtrana.
Upam, da ti je kaj v pomoč. Sicer pa, če pišeš Vrtejbenki ti bo rade volje pomagala-meni je že.
branka
9. sep 2014 23:04
Gaja1..mogoče iščeš tole zvezdo..recepta nisem oddala ,je napisan pod sliko v albumu.
Vrtejbenka
10. sep 2014 7:15
gaja 1 je napisal/a: |
Pozdravljeni, bom izkoristika to temo, da ne odpiram nove. Prosim za malo pomoči Iščem recept za potico, ki je po obliki podobna tej http://www.kulinarika.net/recepti/19299/kruh/cvet-s-spi , le da je pehtranova. Vsaj mislim tako.
Nisem shranila recepta, sedaj pa klikam sem pa tja, pa ne najdem. Najlepša hvala in lahko noč.
|
Gaja, pri receptu, katerega link si priložila, preberi spodaj opombo, pripeto s priponko...
Verjetno je to to kar iščeš.
Issi
10. sep 2014 9:26
O, super hvala . Res je zvezda. Jaz sem pa iskala vse od rože, sonca,...
Hvala še enkrat in lep pozdrav.
gaja 1
12. sep 2014 13:39
Odprtih je kar nekaj tem z naslovom "iščem recept". Da ne odpiram nove teme, bom nadaljevala v tej – zadnji temi s tem naslovom (predlagam, da se med "Večno mlade teme" doda tema s tem naslovom).
Sedaj pa k bistvu: iščem recept za sladico (grižljajčke), ki vsebujejo nekaj takega kot "pokalica" (ne vem, kako se reče: ko daš v usta, začne pokati ...).
Naslovu pa dodajam še podvprašanje: kje se kupi te pokalice?
rdkapica
12. sep 2014 13:46
Tale tema je med "večno mladimi" od leta 2007:
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1258
Tole pa je ena izmed googlovih najdb:
Ognjič
12. sep 2014 13:46
Planetpeke.si... Peta Crispy nevtralni – Pokalice ..tam lahko kupiš..pa kakšna druga spletna stran tudi sigurno ima.
VrtejbenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Gratinirani fuži s sirom in pršutom
Vitlof s sirom