Hja, kako naj opišem to "efektno" torto? ;)
Da je nekaj posebnega na pogled, pa vseeno precej dobrega okusa. Da ni "navadna". Razmišljala sem v tej smeri: torta sama nekaj takega - http://www.coolinarika.com/recept/734434/. Vendar, s katerimi barvami doseči res močno rdečo? Da ni potem biskvit medle roza barve ...
In na torto sliko. Skenirano z lastne fotografije. Sem že tudi prebirala komentarje in po teh sodeč, je sliko najbolje dati na poravnano stepeno sladko smetano. Ali na masleno kremo (te nisem delala še nikoli - kateri recept je vam najljubši?).
In se obračam k vam po pomoč glede nasvetov, kako to torto narediti čim lepšo. Naredila sem že precej tortic, tale pa naj bi bila posebna, namenjena bo zlati poroki mojih staršev. Zato bi rada, da je dobra in lepa. Če mate kakšen drug nasvet za kakšno posebno torto, ga z veseljem sprejmem, nekaj časa še imam za preizkus.
Rada bi pa omenila, da se na barve za testo resnično ne spoznam, ker mi načeloma niso všeč te umetne zadeve. Tale torta pa mi je toliko posebna, da bi zato prekršila svoje "pravilo". :)
Ticina masa, s katero vem, da bi se dalo naredit kaj očem prijetnega, pa mi ni všeč in vem, da bi jo pokupčkali na konec krožnikov. :)
LP, Oaza