19. avg 2014 9:17
Hvala vsem za mnenja . Vsako mi prav pride, če ne tokrat, pa za drugič.
Loni, nabavila sem si rdeč prah. Saj ta ne doda kakšnega okusa ali pač? Kupila sem ga v Žitovi prodajalni na Brnčičevi. Koilko, meniš, ga bo dovolj za en biskvit v običajnem tortnem modelu? Res celi 2 žlici?
Vanja_v_ZDA, v testo itak vedno dam maslo, čeprav je omenjena margarina. Le-tega pa vidim, da vsebuje tudi torta s tvojega linka. Je pa super ideja rdeča pesa! Mi je kar malo žal, da sem to videla šele po svojem rdečem nakupu. :) Vsekakor vredno preizkusa! Hvala.
Lepa in dobra? Moje torte so po navadi dobre, glede izgleda pa - hja, domače. Kar je meni, če po pravici povem, čisto všeč, ampak ob taki priliki bi si želela malo umetelnejšega izgleda. Ne zaradi sebe, zaradi staršev.
Mamamia, predlagani torti sta že v beležki in ju preizkusim ob prvi priliki. Tudi pri meni je okus daleč na prvem mestu! Kakšno malo pecivo bo tudi, ampak za to so tokrat zadolženi drugi.
In ker tudi pri nas ticina masa (kjub končnemu izgledu) ne gre v promet, sem si tokrat zamislila sliko, da bo pač malo drugačna. Starša tega ne pričakujeta, prepričana sem, da slike z lastno fotografijo nimata niti v mislih (ker ne vesta, da to sploh gre). In mislim, da bo to lepo presenečenje. Upam, no. :D
LP, Oaza