Hja, kako'>o naj opišem to'>o "efektno'>o"o'>o'>o'>o'> torto'>o? ;)
Da je nekaj posebnega na pogled, pa vseeno'>o precej dobrega okusa. Da ni "navadna". Razmišljala sem v tej smeri:o'>o'>o'>o'> torta sama nekaj takega - http://www.coolinarika.com/recept/734434/. Vendar, s katerimi barvami doseči res močno'>o rdečo'>o? Da ni potem biskvit medle roza barve ...
In nao'>o'>o'>o'> torto'>o sliko'>o. Skenirano'>o z lastne fotografije. Sem že tudi prebirala komentarje in po'>o teh sodeč, je sliko'>o najbolje dati na poravnano'>o stepeno'>o sladko'>o smetano'>o. Ali na masleno'>o kremo'>o (te nisem delala še nikoli - kateri recept je vam najljubši?).
In se obračam k vam po'>o pomoč glede nasvetov, kako'>o too'>o'>o'>o'> torto'>o narediti čim lepšo'>o. Naredila sem že precejo'>o'>o'>o'> tortic, tale pa naj bi bila posebna, namenjena bo'>o zlati poroki mojih staršev. Zato'>o bi rada, da je dobra in lepa. Če mate kakšen drug nasvet za kakšno'>o posebnoo'>o'>o'>o'> torto'>o, ga z veseljem sprejmem, nekaj časa še imam za preizkus.
Rada bi pa omenila, da se na barve za testo'>o resnično'>o ne spoznam, ker mi načeloma niso'>o všeč te umetne zadeve. Taleo'>o'>o'>o'> torta pa mi je toliko'>o posebna, da bi zato'>o prekršila svoje "pravilo'>o". :)
Ticina masa, s katero'>o vem, da bi se dalo'>o naredit kaj očem prijetnega, pa mi ni všeč in vem, da bi jo'>o pokupčkali na konec krožnikov. :)
LP, Oaza