24. jul 2014 7:45
Ja, da zaključimo to debato :). Na torto sem najprej dala tole napravico za razrez 10 kosov, nato pa malo premaknila in še enkrat naredila 10 kosov. Lahko pa bi tudi naredila tako, da narediš razrez z 10 kosi nato pa z paletnim nomežem dokončaš, da dobiš 20 kosov. Čisto preprosto :). Nisem pričakovala, da se bo razvila takšna debata. Frina omenja, da ni pomembno kakšni so kosi torte. Jaz sem takšna, da mora biti torta popolna. Zame ni torta, če je zelo dobra, nima pa nobene oblike. Torta mora biti že na videz zelo lepa oz. popolna. Torta mora biti popolna oz. odlična tako po okusu in tudi po videzu. No skratka torta je bila čokoladna in teh 20 ljudi je reklo, da ni bila samo dobra, ampak tudi odlična. Mislim, da besede povedo dovolj :). Imam pa že tudi kar nekaj kilometrine, ampak zalomilo se je pri tem, da sem pa res delala prvič malo večjo torto in sicer premer 30 cm. To je tudi sicer zadnja velikost ki jo še spravim v pečico (mislim na okroglo torto). Je pa pečica ventilatorska. Še enkrat hvala vsem za mnenja. Sem pa človek, ki rad vpraša oz. hoče, da so stvari popolne (rada kompliciram :)). Lep dan.
tej_a