Ali kdo ve kako kako bi se lahko znašla, da bi naredila izrezovalnik za razrez
To je to:
target="_blank">http://www.peki.si/trgovina/ostala-orodja/obroc-
tej_a
Temo je spremenil(a) tej_a dne 19. jul 2014 8:38
Ali kdo ve kako kako bi se lahko znašla, da bi naredila izrezovalnik za razrez
To je to:
target="_blank">http://www.peki.si/trgovina/ostala-orodja/obroc-
tej_a
Temo je spremenil(a) tej_a dne 19. jul 2014 8:38
19. jul 2014 9:22
Kaj če bi nastavila tisto orodje, ki ga imaš, nato pa zareze podaljšala z nožem?
Lp od R.
19. jul 2014 9:32
Ne razumem?
tej_a
19. jul 2014 9:47
Čakaj, saj si nekje napoisala, da pelješ torto danes zjutraj v Ljubljano. Glede na uro, si očitno že tam.
rimljanka
19. jul 2014 10:48
Ja v torto narahlo označi četrtine, potem pa natančno v vsaki četrtini označi pet kosov in to je to. Pomagaš si s ukancem.
mamamia
19. jul 2014 23:45
Jaz pa nikakor ne znam, da bi biskit za torto prerezala dvakrat.Rezanje na pol uspem. Da pa bi imela tri plasti paKako delate to vi? Ker imam kar visok biskit, pa bi rada naredila,da dobim tri oblate.Hvala za nasvete.
dari
19. jul 2014 23:48
JOJ V mi je pobegnil,biskvit.
dari
20. jul 2014 6:54
Dari, prelistaj spodnjo povezavo:
Johanna
20. jul 2014 7:47
Dari, asmo pogum je treba, jaz sem se tudi včasih bala, potem sem pa gledala nekoga, ki ima veliko izkušenj in sem se naučila - samo brez strahu. Zdaj 3 do 4 cm biskvit prerežem dvakrat. Vzamem zelo dobro nabrušen nož, ga zmočim, levo roko položim na vrh biskvita z desno pa začnem rezati. Ker nož ni dovolj velik, grem vse naokrog, potem pa je ponavadi treba še malo zarezati po sredini biskvita. Nikoli nimam nobenih problemov, razen ko sem delala biskvit, v katerem je veliko čokolade ali nutelle, ker je zelo drobljiv.
JJ
20. jul 2014 8:37
Jaz tale topic razumem kot sobotno cukrpkekarsko zezancijo ....ker je malo sonce udarilo.
Čakam še, da se kdo javi z vprašanjem, kako se razbije jajce in kako se ločita rumenjak in beljak.
Vendelina jr.
20. jul 2014 10:11
Biskvit režeš v tanke plasti z nitjo. Ob robu zaežeš z nožem kak cm globoko, potem okoli in okoli napelješ nit in jo zategneš - gotovo. Ne potrebuješ nobene posebne niti, navaden sukanec je povsem dober (dvojna ali trojna nit). Bolj je biskvit mehak in penast, težje gre - ampak brez malo muke ni nič. Če pa potrebuješ takne plasti (< 1 cm), je pa veliko bolje, da pečeš vsako posebej.
Sicer ja pa na youtubu na stotine filmčkov, v katerih najdeš prav vse kuhinjske trike.
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremna cvetačna juha
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči