Če ima katera nasvet ali recept za masleno kremo za "zimski sladoled", se srčno priporočam zanj. Saj verjetno poznate - kornet, notri pa maslena krema iz mlečne čokolade, vrh pa namočen v čokolado.
LP, Oaza
Če ima katera nasvet ali recept za masleno kremo za "zimski sladoled", se srčno priporočam zanj. Saj verjetno poznate - kornet, notri pa maslena krema iz mlečne čokolade, vrh pa namočen v čokolado.
LP, Oaza
23. jun 2014 11:16
Zdi se mi, da je nekaj podobnega delala že katka lppatka. Piši ji na zs, poglej njene recepte.
Ognjič
23. jun 2014 14:26
Poišči recept za kremo za indijančke.
Loni Makaroni
23. jun 2014 17:41
Hvala obema, ampak ne najdem. Do sedaj sem našla le šam kremo, ki mi je sicer odlična, vendar tokrat to ni TO, kar iščem.
LP, Oaza
23. jun 2014 18:22
sicer tega ne poznam, ampak je morda to svicarska maslena krema (avtor bannanna)? ce ne pa pobrskaj malo med njenimi recepti, ima veliko razlicnih krem.
"Stressed is desserts spelled backwards!"
23. jun 2014 19:06
Oaza je napisal/a: |
Hvala obema, ampak ne najdem. |
Ni ravno težko najti, le besedo zimski vtipkaš v naš iskalnik in najdeš.
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci s sirom na veganski način
Toscanska panzanella