2. okt 2008 6:41
Zakaj pa ne gre več, kaj se zgodi? Se mi ne sanja žal zakaj bi bil link v orodni vrstici lahko drugače obarvan.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
2. okt 2008 6:41
Zakaj pa ne gre več, kaj se zgodi? Se mi ne sanja žal zakaj bi bil link v orodni vrstici lahko drugače obarvan.
2. okt 2008 7:55
Ko hočem prilepit link, me kot prej vpraša "za dovoljenje" in ko kliknem allow access, bi se moral pokazati link v tem spodnjem okencu, pa se ne zgodi nič.
Glede tiste sive barve pa tudi meni ni nič jasno. Trenutno mi v naslovu piše le kulinarika.net, vse prej in potem pa je sivo. Mogoče to nima veze in je težava kje drugje.
lp Saša
2. okt 2008 9:23
To je nekaj v tvojem brskalniku nastavitev, ker jaz nimam nobenega vprašanja za dovoljenje in nič, niti sive barve linka. To ni stvar kulinarika.net ampak brskalnika
8. okt 2008 21:33
Jernej , a so smeškoti na dopustu ? Vsaj pri meni štrajkajo.
Cila
8. okt 2008 22:22
Jaz pa imam že cel teden zeleno pasico z obvestilom, da me čaka 1 novo sporočilo, ki ga ni oz. sem ga izbrisala, preden sem ga prebrala. Sporočilo (neprebrano) je šlo v kanto, obvestilna pasica pa ostaja. Kako jo brišem? Kakšna ideja?
LP, V.
9. okt 2008 5:41
Cila je napisal/a: |
Jernej , a so smeškoti na dopustu ? Vsaj pri meni štrajkajo. Cila |
So bili pa so nazaj...
9. okt 2008 5:52
VilmaS je napisal/a: |
Jaz pa imam že cel teden zeleno pasico z obvestilom, da me čaka 1 novo sporočilo, ki ga ni oz. sem ga izbrisala, preden sem ga prebrala. Sporočilo (neprebrano) je šlo v kanto, obvestilna pasica pa ostaja. Kako jo brišem? Kakšna ideja? LP, V. |
Brišete sporočila ne da jih odprete? Sem popravil, ko ste izbrisali sporočilo ne da bi ga odprli ni odštel od števca neprebranih sporočil ena pa je ostala pasica ;-)
9. okt 2008 5:59
- hvala!
Cila
9. okt 2008 6:43
jernej je napisal/a: |
Brišete sporočila ne da jih odprete? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
Ja, ker je bilo sporočilo testno in brez vsebine, poslano zaradi preverjanja težav s pošiljanjem..
Hm, nekateri jih pa ignorirate, dokler se ne pojavijo vsem na očeh
Hvala, ker ste uredili- je prav bodlo v oči.
LP, V.
14. okt 2008 9:59
Še enkrat smeški:
Zakaj se mi smeško vedno "nalima" na začetek besedila, čeprav ga kiknem na koncu.
Eto: sedajle bom kliknila: in pojavili so se ....se vidi kje.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači sladoled za vroče poletje
Škotske mesne kroglice s pivsko omako