20. avg 2008 8:44
Ja vidim, šale so na tej strani...
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
20. avg 2008 8:44
Ja vidim, šale so na tej strani...
20. avg 2008 8:50
Temo "malo za hec" tako uvrščam med priljubljene, samo tiste šale pa tudi pogrešam. Ampak o.k., večina vedno zmaga, tako da bomo tudi manjšina preživeli
kozamurnik
sporočila: 2311
30. avg 2008 15:15
Mene pa zanima,kdja bodo spet kake nove slikce,te se kar dolgo vrtijo...na zalogi jih je pa veliko. Morda pa ste uredniki in administratorji na dopustu? Brez zamere in hvala . kozamurnik
3. sep 2008 9:06
Jernej, mene pa zanima, če kaj ustvarjaš v ozadju, ker mi namreč kulinarika zelo počasi dela, povezava se prekinja...skratka, že dva dni je na "rikverc"?
Ognjič
3. sep 2008 9:35
Nič ne ustvarjam Pri meni je vse OK.
3. sep 2008 9:58
No, pa si se oglasila, tudi pri meni je tako. Ostale strani delajo normalno (hitro, kot sem navajena, haha). katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
3. sep 2008 10:06
Katerega ponudnika interneta pa uporabljata? Verjetno se mu je kaj zgodilo na povezavi v tujino in uporablja rezervni vod.
3. sep 2008 10:10
SIOL imam jaz doma in v službi. In je enako, kot pravi katka lopatka...tudi meni le kulinarika šteka, drugo laufa, ko Švicarska urca.
Ognjič
3. sep 2008 10:20
Sem poskusil s svojo SIOL povezavo in mi normalno odpira. Tako da... ne razumem kako je to mogoče.
3. sep 2008 11:04
SIOL imam doma in dela normalno, v službi imamo svojo optiko do arnesa. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zeljne krpice
Rižek z lososom