11. dec 2007 18:40
Tudi jaz, vida u. rimljanka
11. dec 2007 18:40
Tudi jaz, vida u. rimljanka
11. dec 2007 18:59
meni tudi ni delalo zadnič 12 slik, pa glih moja je bla med njimi Se mi pa zdi ful čudno da ni novih receptov, ker jih je v vrsti še neki več kot 50. Ah, use bomo še videli. Počasi se mi pa zdi da nisem edina ki sem rahlo zasvojena s kulinariko
11. dec 2007 19:04
Pač tisti, ki dodajajo nove recepte, trenutno ne utegnejo. Saj veš, nihče ni tule "full time" zaposlen. Malček bo pač treba počakati, pa bodo novi recepti. rimljanka
11. dec 2007 19:21
Jaz ne utegnem tako hitro kuhati, kot vi recepte dodajate! Mojstrice ste! slepakura
17. dec 2007 14:27
Še vedno mi nič ne dela!
Sem mislila, da bo ob naslednjem zagonu delalo, pa nič. Prosim pomagajete.
katti
17. dec 2007 17:41
katti, zamenjaj spletni brskalnik... katka
17. dec 2007 19:25
elba, tole si pa zelo nejasno napisala? A misliš vsrtico, kjer piše: elba, član od 7. 2. 2007,..... potem pa na desni štirje kvadratki?
1. kvadratek s svinčnikom: lahko popravljaš svoje zapise
2. kvadratek s smetnjakom - lahko zapis zbrišeš.
(ta dva ima vsak pri svojem imenu, ostali seveda ne, ker si pač med sabo ne morete brisati in spreminjati zapisov)
3. kvadratke z dvema črticama: citiranje
4. kvadratek z B - z njim prepišeš sporočilo v splošno zabeležko.
Ampak, to se ti vidi, če se z miško postaviš na kvadratek.
Si to mislila?
rimljanka
18. dec 2007 9:16
To, to. Hvala za odgovor, res bolj malo pobrskam po drugih stvareh kot po receptih in po forumu. Lep dan, elba
19. dec 2007 9:57
Katka lopatka rešila si mojo težavo, hvala.... ti si pravi božiček. Se že dogajajo nenavadne reči, hihi. Danes sem ribala čokolado za čokoladne palčke, potem pa buuuf..... Jo je kar odneso s posodice. Očitno je blo vse naelektreno. Ha, ha...
Zdej morem pa vse pregledat, je ful novga. Škoda, da ne bom vidla vseh novih slik.
katti
19. dec 2007 12:07
me veseli:) čudeži se res dogajajo... katkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada
Bovla z metuljčki