26. jul 2007 22:27
katti, zaenkrat ne moreš izbrat slike. Imaš možnost tiskat z ali brez glavne slike, pa vse slike, ne moreš pa med ostalimi izbrat eno. Lahko pa dobiš pol lubenice Bojan
26. jul 2007 22:27
katti, zaenkrat ne moreš izbrat slike. Imaš možnost tiskat z ali brez glavne slike, pa vse slike, ne moreš pa med ostalimi izbrat eno. Lahko pa dobiš pol lubenice Bojan
27. jul 2007 7:47
OK. Lubenica bo super!! hahaha... katti
27. jul 2007 7:50
Mene pa zanima zakaj mi na čveku ne delajo smeškoti? Na forumu pa normalno. jade
27. jul 2007 8:16
za jade sem na čveku prilepil nekaj smeškotov...delajo! Bojan
27. jul 2007 8:28
Ne delajo. Ko kliknem na smeškota se mi tole napiše:
You should click on the links - do not use open in a new window BlaB! Lite 2.2 [2005-04-08] skin: s-blue (GPL) Latest version: 4.1 [2007-07-12]
jade
30. jul 2007 11:57
Jernej, jest imam tudi eno vprašanje ... ne vem ali se samo meni to dogaja ali še komu ... namreč pri receptih ne vidim sestavin (postopek priprave vidim, sestavin pa ne). Mogoče kakšno mnenje, kaj je narobe? Hvala 100x! anka
10. okt 2007 15:13
danes mi tako čudno odpira slikice. ali tudi vam ali je moj računalnik kriv? nektarina
10. okt 2007 16:00
nektarina, jst nisem opazila težav, slikce se mi lepo odpirajo vida u.
15. okt 2007 14:00
Lep pozdrav Jernej! Jaz imam pa eno vprašanje glede rubrike Najbolje ocenjeni recepti v podmeniju Recepti. Nikakor ne morem ugotoviti, po kaki logiki so ti recepti izbrani, niti niso med njimi tisti z najvišjimi ocenami, niti tisti, ki so nazadnje dobili najvišje ocene, gre tu mogoče za naključni izbor receptov, ki so že nabrali nekaj lepih ocen? Ponavadi te recepte kar vsak dan malo pogledam, pa me zelo zanima kako ta lestvica nastane... lp, piščanec piščanec
15. okt 2007 14:01
aja, pa če ima kdo drug kak idejo ali predlog, bi me tudi zanimalo, kaj ostali mislite! piščanecKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki z mesnimi kroglicami
Toscanska panzanella