20. maj 2008 8:20
A tako, hvala morska medvedka za info Super fajn
Lep dan in veliko se smejte
20. maj 2008 8:20
A tako, hvala morska medvedka za info Super fajn
Lep dan in veliko se smejte
22. maj 2008 14:20
Iskala sem recept - Čokoladni muffini by Polly, pa ga ni na seznamu receptov, pa tudi iskalnik ga ne najde. Sedaj sem ga sicer našla http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6827 tako, da sem odprla drug recept za muffine pa je bil ta ob strani med predlogi, ampak...sem pa opazila, da ni naveden avtor, mogoče zato? Pa k temu receptu ne morem poslat slike. najprej je bila ene milijonkrat microsoft nevemkaj Fehler, zdaj pa mi kulinarika pravi, da ta ID ne obstaja. Pa sem dala kopiraj/lepi, da bo ja prav
22. maj 2008 15:34
petkica: Točno zaradi avtorja, ki ni več z nami je to! Zato ga iskalec ne najde še s 7 drugimi recepti. To sem popravil.
Tisti nevemkajFehler sem tudi odpravil, ni bilo mogoče poslati sliko, ki je imela že natančno eno sliko od prej
Hvala za odkrite napake.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
22. maj 2008 16:04
Najbrž sem spregledala, kje poiskati pa ne vem:
- kaj pomeni pri prvem prispevku posamične teme desno zgoraj tista "kuverta", kjer zraven piše "naročite se " ?
Ko grem z mško nanjo, mi napiše: "na to temo niste naročeni" ???
Cila
22. maj 2008 22:10
jernej je napisal/a: |
Tisti nevemkajFehler sem tudi odpravil, ni bilo mogoče poslati sliko, ki je imela že natančno eno sliko od prej [jernej] Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
23. maj 2008 7:17
Kdaj ne obstaja, če hočeš poslati sliko? Meni je poslalo sliko k temu receptu
Cila: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1465
23. maj 2008 14:33
Ja, če hočem poslat sliko sem: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10195. Sem poslala pod Slika 1, pa ID ne obstaja, sem poizkusila še s sliko 2, pa reče, da rabi datoteko. Potem sem poslala kar pod obe isto sliko , pa je spet ID kriv. No ja, saj slika ni tako pomembna, mislila sem samo, da gre za kakšno napako in nanjo opozorit.
23. maj 2008 14:35
Pa si poskusila na roko vpisati številko 10195 v sistem pri pošiljanju slike? Ker meni je lepo poslalo sliko točno k temu receptu
Pošiljanje slik kot vem zdaj normalno deluje.
23. maj 2008 14:50
Saj napišem 10195 pod ID, pod tem je pa prostor za 5 slik, zraven pa za opise slik. In kamor koli od teh "predalčkov" za slike dam svojo sliko, je noče poslat. Če dam v prostor za prvo sliko, ID ne obstaja, za drugo, tretjo,... pa rabi nevemkakšno datoteko. In to samo pri tem receptu. Sem za foro ravnokar poslala sliko k drugemu receptu (pa sem jo zbrisala, ker je grda), pa je poslalo brez problema, tako da znam . Res je, da imam blond lase, ampak po ID pa res ne bi napisala 1.
23. maj 2008 14:55
Hm, seveda ne moreš dati samo pod drug okvirček sliko, ker brez prve noče poslati...
Piše ti torej ID ne obstaja... ???
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
Moj domači kruh