Pozdravljeni,
sem bolj domac exspert za
Sedaj bo pa imel si
Upam da nisem prevec zakomplicirala,i
MaryWasa
Pozdravljeni,
sem bolj domac exspert za
Sedaj bo pa imel si
Upam da nisem prevec zakomplicirala,i
MaryWasa
15. jun 2014 17:53
Zadnjo torto za 25 ljudi sem oblekla v švicarsko masleno kremo z belo čokolado,lahko tudi temno..je preživela prevoz na kraj dogodka..Kremo se lepo maže,delajo se lepi brizgani okraski...v hladilniku se strdi ,zunaj pa zmehča,steče pa ne in to je najbolj važno...
lp goga
15. jun 2014 18:11
Na čokoladno torto daj čisto običajno čokoladno glazuro. Morda potem na kraju samem le še nabrizgaš rozete in fine maslene kreme ali kakšne druge okraske.
mamamia
15. jun 2014 18:21
svicarska maslena krema ali ganache, ki ga lahko polijes ali pa mazes in brizgas. Razmerje je isto, le da je enkrat bolj svez in topel, drugic ohlajen ma sobno temperaturo.
15. jun 2014 18:23
kaksen recept za čokoladno glazuro?In s cim bi najlazje okrasila zgoraj,ker nimam nobenih okraskov doma?:O)
MaryWasa
15. jun 2014 19:32
Bravo! Na pravo stran si prišla! Iskalnik uporabi, vpiši čokoladna torta in išči slikice z glazuro, nato pa si rpeberi kako se naredi. Lahko tudi vpišeš ganache in mogoče kaj dobiš
15. jun 2014 20:03
se mogoče priporoca kaksno posebno čokolado za temen ganache?
MaryWasa
15. jun 2014 20:41
Ja, rjavo
24. avg 2014 17:33
Kako pa narediš masleno kremo ?
angelsKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne kremšnite
Marmorni sladoledni sendviči