27. maj 2014 13:22
Oj,
hvala vam za vsa mnenja in nasvete. Ker sem sama zelo 'nepovprečen' potrošnik (da ne bo pomote: 'povprečno' nima nikakršnega negativnega predznaka), jih vsekakor potrebujem
Jaz sem npr. odprta za nove stvari in mi je blazno fajn, če okusim kaj novega. Obstajajo pa ljudje, ki se bolj kot ne držijo stalnic in stopijo nazaj, ko vidijo kaj rdečega v vinu, kot npr. moj dragi (ker je bolj zadržan do sadja, posebej rdečkastega in kislega, čeprav mu je ideja o sadju v/ob vinu presenetljivo všeč).
Zavedam se, da vsem svatom ne bo zadoščeno, saj se vedno najdejo taki, ki jim kaj ni všeč, vse tja do raznih najed, ki so sposobni v vsaki stvari najti negativno --> za prve bi se še poskušala potruditi, za druge pa ravno obratno
V glavnem, zaenkrat lahko rečem le, da bo sadje obvezno zraven (na/v kaki od pijačk oz. poleg na pladnju). Malo bom seveda gledala tudi na proračun (kake Isteničeve penine Desiree ipd., pa čeprav ni ne vem kako draga, si ne bom privoščila, že zato, ker me moj dragi bremza, pa tudi meni se zdi nepotrebno).
Če še komu pade kaj na pamet, pa naj kar sporoči
Lp
GajaEva