Najprej vsem en lep pozdrav!
Bom zelo vesela, če bi mi kdo pomagal in mi povedal kje lahko nabavim polže (manjšo količino) in kako jih lahko pripravim v zeliščni omaki. ALi pa še na kakšen način.
Hvala in lp,
Lucija
Lucija Legan
Najprej vsem en lep pozdrav!
Bom zelo vesela, če bi mi kdo pomagal in mi povedal kje lahko nabavim polže (manjšo količino) in kako jih lahko pripravim v zeliščni omaki. ALi pa še na kakšen način.
Hvala in lp,
Lucija
Lucija Legan
29. mar 2004 9:22
Navadno so jih imeli v bolje založenih delikatesah. Konzervirane seveda. Poglej v ljubljanski delikatesi na Miklošičevi. Vesna Milek Recko
29. mar 2004 11:45
Po moke v Sloveniji v zadnjem letu ni možno v trgovini kupiti polžov iz razloga premajhnega zanimanja od strani potrošnikov, tako da se iz tega razloga uvozniku ne splača uvažati. Pokličite na tel. 041- 939 818, zasledil sem da je en gospod sporočil da sse on ukvarja z pridelavo polžov, žal to je številka iz lanjskega leta.
29. mar 2004 22:20
Hvala obema. Bom poskusila. Sporočim. Lucija Legan
30. mar 2004 9:32
Lucijica! Pri receptu ti bo pomagala tukajšnja arhiva (POLŽI). Lep pozdrav vsem HenriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom
Špageti s paradižnikovo omako in baziliko