9. nov 2014 23:00
zzak1977 je napisal/a: |
babka1951 je napisal/a: | Naj bo še tako hudo, na koncu sta vedno dve poti, izberi tisto, v katero močno verjameš... | To je ena velika laž, Vili je prav ugotovil desetletja nazaj... https://www.youtube.com/watch?v=0tS7J1FGXpQ
Commis débarrasseur
|
Pri meni nikoli ni laži. Sem ti hvaležna, da si me spomnil na to pesem. Ampak pred mnogimi leti, ko je moj mož obljubil zvestobo meni, na Blejskem otoku, mi je dejal: " Nikoli ti ne bom lagal !!! " Še vedno ga vidim, kako močno je na tisti zvonec trkal. In res je svojo zaobljubo držal !!! Danes se tega več ne spomni, žalostno...jaz pa sem mu hvaležna, ker je do mene vedno bil iskren, čeprav sem včasih slišala tudi mnogo tega, kar si nisem želela... Še vedno sva skupaj...
In tebe zzak, danes vidim desetletja nazaj... takrat si bil majhen, lušen fantič...danes se mi pa zdi, da si en tečen dedec, en bav-bav, ki misli, da lahko vsevprek kritizira in ki misli, da kdo potrebuje zaveznika...
Ko boš dorasel meni, obul moje čevlje v življenju, takrat ti dovolim, da lahko sodiš...
Ubogi Vili, smiliš se mi, kako malo je potrebno, da se plaz vsuje drugam...
Jaz imam čelo pokrito, podstreho res mal plesnivo, mi je pa neizmerno všeč, da na naši strani sidrajo ljudje, ki se nikoli z nami ne strinjajo...
Ufff, sem se razpisala, pričakujem napad padavin, branit se pa tudi znam...
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951