6. nov 2014 5:29
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Babka, Lučka, ko vam pa mi tukajle rečemo, da ste zagotovo prav super s sivimi lasmi, nekaj nas je vztrajalo, da je to bolje, kot kar tako neka barva....nas pa ne šmirglate, a ne? Bom še ta nevemkolkič prav ljubeznivo napisala, (verjetno se ne bo tako slišalo), da je problem sivih las samo v glavi. Veliko se o tem res prebere v modnih in lepotnih revijah. Da pobereš iz njih pozitivno in ne pisarije o nekih nedosegljivih standardih, je pa res treba veliko samozavesti o lastni podobi. z barvo las mene sicer ne ganejo, če bi se pa toliko sekirala zaradi svoje nesuhosti, kot se ve zaradi sivih las, bi verjetno sama sebe pokončala. In meni tudi drugi rečejo, da prav v redu izgledam.
|
Da ne boš rekla, da te ne šmirglamo.
Se pa niti najmanj sekiram(o) ,da te malo popravim, no vsaj jaz se ne, ker bi se sicer že zdavnaj pobarvala nazaj. Le nasvet iz prve roke vedno prav pride, to je vse.
In če je na teh straneh prostor za dosti bolj, recimo jim čudne, debate, zakaj ne bi pisali tudi o sivih laseh. Če se da, brez posmehovanja. Prikritega sicer in v drugi temi, pa vendar .. in... ne leti nate.
Lep dan na ono stran luže, zgleda pa vse skupaj bolj sivo.
Pa smo spet tam.
p
lp Lučka