7. jul 2014 15:12
Ježeš, punce, tudi moj zapis ni za občutljive dušice.
Nečesa nikakor ne razumem, je že bilo napisano, pa ni pomagalo. Pravite, da nimate sivih las, tema vas ne zanima več, pa se vseeno oglašate in replicirate. Zakaj le?
Lavandice, pa se ja ne boste pustile" komadirati" Vanči, ki se ji zdi vaše srečanje smešno? Meni se zdi prav originalno in vse, kar prispeva k spoznavanju drugih in s tem tudi sebe, je lahko le pozitivno.
Kaj je smešno, je hudo relativno. Meni je daleč bolj smešno, da se nekatere" babice", saj to v resnici/ ali vsaj po letih, tudi so, pogovarjajo o linžeriji in še čem, kot bi bile petnajstletnice.
Ampak če je meni smešno, to ne pomeni, da ni za nekoga drugega zanimivo, za tretjega zna biti celo življenskega pomena. Kdo bi vedel.
Zato se ne vtikam v taka razglabljanja, ne zanimajo me in v njih ne sodelujem.
Lučkino razmišljanje me je pa pritegnilo in čeprav sem mlada in nimam problemov s sivčki, debatam sledim in kakšno rečem. Ne gane me, če dobim kdaj kako lekcijo nazaj, zna bit, da jo bom celo upoštevala, zakaj ne.
Kar nekako pričakujem, da se bo po tem kar sem napisala, name vsul plaz in bom zdaj zdaj ob del perja.. Pa kaj potem.
Kotarca