Tudi moja mami je prav fensi s svojo novo sivo glavo. Kot bi postala drug človek, kar naenkrat je zaradi nove barve tudi ona čisto vse spremenila, od oblek pa do rahlega mejkapa.Pa dve kofetarski prijateljici jo tudi posnemata. Ena pa ne in vztraja pri barvi melancane, .............. in roko na srce, ni videti čist nč mlajša od ostalih treh!
Ojla, lepo sobotno soboto vsem
bom kar sama sebe citirala, mislim da tale tema zasluzi, da jo ponovno ozivimo.
Vceraj sem skoraj dol padla, ko sem po dolgem casu videla kofetarsko prijateljico moje mame; tudi ona siva, zelo na kratko, asimetricno postrizena, z novimi modnimi ocali, ki se ujemajo z barvo las, skratka neverjetna preobrazba, super zgleda.
Je zginila cez luzo, dobre pol leta nazaj, na daljsi obisk k hceri, ko pa se vrne, je prakticno nihce ne spozna vec.
Moja mami, presrecna, da ima spet svoj kofetarski klub v polni sestavi pa:" A....a ti nisem pravila, da si bila grozna s svojim botanicnim vrtom na glavi...(ker je nenehno menjavala barve, od melancan do cebule in celo korenja, pa ni bila videti ne mlajsa ne bolj urejena, prej obupna i).
Je bilo treba v Ameriko, da si prisla k pameti? "
Upam da lucka52, avtorica te odlicne teme, kdaj zaide na to stran in morda prebrere tole. Pogresam jo tudi jaz; prav njej in tejle zanimivi temi gre zahvala, da se je moja mami odlocila in se ne barva vec.
Celo moji sestri, ki je imela o sivih laseh srednjeveske predsodke, je koncno vsec. Da o vnukih ne govorim.
murnik |