Mene pa zanima, če lahko moko v receptu za pecivo zamenjam za pirino v istih količinah in če lahko maščobo zamenjam/nadomestim z kokosovo maščobo? Ali je potrebno biti previden pri količinah maščobe?
Hvala za nasvete in predloge
anndreja
Mene pa zanima, če lahko moko v receptu za pecivo zamenjam za pirino v istih količinah in če lahko maščobo zamenjam/nadomestim z kokosovo maščobo? Ali je potrebno biti previden pri količinah maščobe?
Hvala za nasvete in predloge
anndreja
6. apr 2014 19:32
Pšenično moko lahko vedno zamenjaš s pirino, le pri krofin ne vem, še nisem poizkusil. Glede kokosove maščobe pa nisem prepričan, če se v piškotih dobro obnese, drugje ni problema.
peter
6. apr 2014 19:49
Hvala
Zanima me predvsem za biskvite in podobna peciva
anndreja
6. apr 2014 20:06
jaz sem danes pekla pecivo iz pirine moke za moža diabetika. Naredila sem ga kot pecivo na suho, z bučkami, banano, začinila s cimetom. Po vrhu polila z jajci in smetano za kuhanje. Čisto okej stvar.
majaos
7. apr 2014 15:54
V biskvitih brez problema to dvoje menjaš.
peterKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie z marelicami
Polnjene gobe