ali kdo ve, kje bi lahko kupila weetabix ploščice? jih še nikjer nisem zasledila..
mandyy
ali kdo ve, kje bi lahko kupila weetabix ploščice? jih še nikjer nisem zasledila..
mandyy
31. mar 2014 23:17
Če misliš, da boš potem bolj fit, zdrava in oh in sploh in da kos črnega kruha z japko ni dovolj, evo, izvoli: http://weetabix.si/about/kontaktirajte-nas/
lp
cervus
31. mar 2014 23:25
mercator, tuš, spar in dm. Ko sem jih kupovala, so bile najcenejše navadne sunnybisk (isti okus, mislim, da celo ista firma, samo druga pakunga) v tušu. sem pa kupovala le navadne. z okusom jih zagotovo imajo v sparu.
31. mar 2014 23:27
elaphus, kakšen butast komentar
1. apr 2014 9:49
Kupujem jih v Mullerju.
Cinnamon Stick
1. apr 2014 15:50
bannanna je napisal/a: |
elaphus, kakšen butast komentar |
Komentar sploh ni butast, vse, kar sem napisala, je čista resnica! Če pa se tele ploščice jedo iz čisto nekega drugega vzroka, mi pa, prosim, napiši, da bom črno na belem videla, kako butasta sem!
lp
cervus
1. apr 2014 16:31
cinnamon stick, na katerem oddelku jih imajo? nočem ravno cele trgovine preiskat..
mandyy
1. apr 2014 17:40
Zraven rollon-ov.
Commis débarrasseur
1. apr 2014 18:28
čista resnica je tudi, da je letošnje leto 2014. ravno toliko ima veze z vprašanjem kot tvoj odgovor.
weetabix tamali z rozinami so meni tako dobri, da jih lahko grizljam tudi nenamočene. torej je tudi to razlog, za kaj bi si jih nekdo kupil. ravno tako kot vse ostale že namešane muslije... težko razumet ane
1. apr 2014 19:43
Jaz jih jem, ker so mi dobre (sploh z mlekom in pretlačeno banano), ne pa ker mi je prišlo na uho kako strašansko zdrave so. Drugače pa, na oddelku s prehrano, zraven kosmičev (logično ane ).
Cinnamon Stick
1. apr 2014 19:55
Jaz sem jih tudi jedel (sunnybisk), predvsem, ker so enostavni za konzumiranje, veliko bolj kot jabolko in kos kruha. Za zajtrk ali malico na poti in ob pomanjkanju časa pa sploh.
Commis débarrasseurKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bretonske palačinke
Dušeno sladko zelje