31. okt 2014 7:30
evergreen-Smedelnik-> super :)
Leikolinko
31. okt 2014 7:30
evergreen-Smedelnik-> super :)
Leikolinko
31. okt 2014 10:52
Navdušeni smo bili nad Pavusom nad Laškim. Jaz bom zagotovo še šla tja tudi "izven" tistega tedna :D Menu je bil super jesenski in meni ljube sladko slano kisle kombinacije jedi. Tudi vinska spremljava je štimala u nulo
3. nov 2014 10:45
Jedli smo pri Krištofu - Predoslje pri Kranju.Hrana je bila odlična, postrežba pa ni bila na nivoju.Se strinjam z Sašo osebje mora gostu znati približati jedi ki so v hodu.
L.P.
mijamarija
3. mar 2015 14:35
Spomladanski teden restavracij je že pred nami in sicer od 20 - 29 marca...rezervacije se že polnijo, tako da, kdor želi naj pohiti....
Vrtejbenka
4. mar 2015 18:59
Na Gradu Tabor v Laškem smo bili tako zelo zadovoljni z valentinovo večerjo, da smo že pohiteli z rezervacijo v tednu restavracij. Komaj čakam!
Tinky Binky
6. mar 2015 7:15
Jaz pičim v Strelca.
Poročam...
6. mar 2015 7:48
MBrando, jutri še niso meniji Tedna restavracij, ta se začne 20. marca, zdaj samo še rezervacije zbirajo.
Lahko pa poročaš o Strelcu nasploh.
mamamia
7. mar 2015 7:20
Ola mamamia.
Zasedeni v tistem terminu, za katerega smo plavdirali. Zadeva prestavljena v VALVAS'OR.
So pa na strani TR že podani meniji.
Kam pa odete vi, draga maman?
Vse dobro
10. mar 2015 18:06
Kot običajno in lokalpatriotska kar k Rajhu v Beltince.
Pa tokrat (prvič) k Tončku v Böltince.
Pri Rajhu, tradicionalno postrežba in hrana vrhunski.
...
Sem pa v službi danes načela temo tedna restavracij in moje rezervacije, pa mi sodelavec pravi: Žalostno je življenje, ko dva odrasla svojih treh mulcev finančno ne zmoreta peljati po normalnih cenah v nobel restavracijo (doživeti kozarce na pecljatih in kakovostno postrežbo).
Desanka
10. mar 2015 22:29
Desanka, ampak to pri Rajhu ne v okviru Tedna restavracij? Saj se letošnji šele 20. marca začne. Torej ti o lanskem, kajne?
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami