16. feb 2015 9:47
Žal se čebelici res ne piše dobro. Premrzlo je še, čebelarji imajo še zaščito na čebelnjakih, pra zaradi takšnih ubežnic. Revica uboga, tako si želi pomladi, kot jaz
kara
16. feb 2015 9:47
Žal se čebelici res ne piše dobro. Premrzlo je še, čebelarji imajo še zaščito na čebelnjakih, pra zaradi takšnih ubežnic. Revica uboga, tako si želi pomladi, kot jaz
kara
16. feb 2015 19:29
Jaz pa sem bila včeraj zelo presnečena zaradi jagod na balkonu. Lani sem prvič kupila viseče jagode in čez zimo sem jih pokrila z vrteksom. Včeraj pa sem jih šla po dolgem času zalit in moje jagode ímajo že cvetke in mlade jagode ....
Na vrtu pa še nisem nič preverjala, če bo tako toplo sonce bo hitro zrastlo še tisto od jeseni- motovilec, radič...
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
12. mar 2015 16:55
Danes med metanjem konfetov:
lp
mzm
12. mar 2015 18:25
Lepo od tebe, da si delila pomlad z nami! Pa še Gregorjevo je!
naor
12. mar 2015 19:26
Pomlad pri nas
Mojca
12. mar 2015 19:46
Tudi pri vas je lepa pomlad!
naor
18. mar 2015 9:01
Kje pa so zdaj tisti sončki z vremenske napovedi sinoči. Kar čakam in čakam topel pomladni dan, ki ga napovedujejo vremenarji, pa nič. Želim si dolgo dolgo metlo, da pometem vztrajne oblake, skozi katere je dobro vidno modro nebo. Drugače pa, ptice se ne dajo motiti. One že vedo. Obožujem njihov jutranji koncert, še zlasti, ker imam dopust
kara
18. mar 2015 14:30
Tudi v našem koncu, v Kopru je vse v razcvetu. Prava pomlad. Lepo je a hkrati alergiki že nekaj časa kihamo ...
Valchi
24. mar 2015 22:28
Ne vem, a tole paše pod moj vrt ali pomljad je tu. Lansko leto posajen šparglej je pokukal iz zemlje.
Vanja
24. mar 2015 22:39
ooo waw, pridem kar rabutat!!! njam!!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Tajska rdeča curry pasta