31. mar 2014 17:31
Ko konj govori mu iz ust smrdi.
koromandij
31. mar 2014 17:31
koromandij
31. mar 2014 17:37
koromandij je napisal/a: |
|
Kakšna misel pa je to, koromandij?!
marcell
31. mar 2014 17:53
Milost, marcell. Vsaka modrost, ki jo kdo pripopa na fejsbuk, še ni pregovor, niti ni nujno smešna (lahko je pa brez poante - ampak za to si sam predlagal drugo rubriko).
Sonja
31. mar 2014 18:18
marcell je napisal/a: |
Pa še nekaj:
|
Ampak tudi za drugačnost je fajn, da je v mejah razumnega.
lp
cervus
31. mar 2014 20:41
limnol je napisal/a: |
Milost, marcell. Vsaka modrost, ki jo kdo pripopa na fejsbuk, še ni pregovor, niti ni nujno smešna (lahko je pa brez poante - ampak za to si sam predlagal drugo rubriko).
|
Ok, sonja, OK. Bom pa dal še en pregovor: Bolje je dvakrat vprašati, kot enkrat preslišati.
marcell
31. mar 2014 20:42
Aja, saj res- drugo rubriko je naš moderator 2 zaklenil.
marcell
31. mar 2014 21:01
marcell je napisal/a: |
Pa še nekaj:
|
Čeprav hočeš biti drugačen, si nehaj prizadevati biti to, kar noče biti nihče drug.
minka2
31. mar 2014 21:19
Minka2, imaš popolnoma prav. Ljudje se včasih, po domače, zaserjemo, ker le še iščemo pozornost. Včasih le-to iščemo tudi v stvareh, ki niso primerne (nasilnost-v večini verbalna).
Pa še en pregovor: Ogibaj se kozla od spredaj, konja od zadaj, zlega človeka pa od vseh strani.
Pravzaprav ta pregovor pove precej žalostno resnico: človek je človeku v 100 letih več hudega, kot so si živali naredile v več milijon letih.
marcell
11. nov 2018 8:17
Pozdravljeni !
Ta tema že dolgo ni več aktualna. Ker pa je danes martinovo, sem se odločila, da se malo poigramo na to temo.
Za martinovo poznsm naslednji ptegovor:
Če je za martina sonce, lahko pričakujemo hudo zimo..
Poznate še kak pregovor vezan na martinovo?
11. nov 2018 12:49
Počakaj me Mina, do svetga Martina, bom kravce prignal v dolino in tebe zaprosil za ženo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna mineštra
Hrustljav piščanec iz pečice