22. mar 2014 11:44
Pozdravljen Ežoj,
da odgovorim na tvoj komentar, ki je precej smiselen.
Ne vem če sem se čisto jasno izrazila (meni se sicer zdi da sem se) pa vendar. Se strinjam, da zadeva lahko izgubi smisel, če namesto tebe pravzaprav ''zbirajo'' stvari drugi, ampak ali se ti ne zdi da je tudi ta način (iskanje itd.) način zbiranja. Racimo da dobivam pošto (znamke) zgolj ene vrste iz slovenije - pravzaprav nikamor ne pridem. če pa malo poizvedujem in naprošam ljudi ki jih mogoče imajo in so jih pripravljeni deliti z mano to pomeni nekakšen napredek. tudi to je pravzaprav zgodba!
Kar se tiče kartic ki jih trenutno ''potrebujem'' jih pa jaz pošiljam naprej. razlog da naprošam zanje je pa da v vseh knjigarnah itd. najdem samo par različnih motivov in je malo žalostno venomer iste pošiljati. Vem pa da se mnogokrat najdejo kakšne doma (še iz časov ko je bilo to bolj pogosto) pa se ne potrebujejo več, zato jaz tukaj naprošam, če bi slučajno kdo imel to in bi bil pripravljen to meni posredovati.
Se prav tako strinjam, da izkušnje niso vedno pozitivne, ljudje smo si različni, dejanja razumemo na drugačne načine ipd. Kar je za nekoga pomoč je za drugega žalitev. Tu potem ostane samo še tveganje. Tvegam in užalim/sem užaljena ali pa ne tvegam in ostanem z enakimi razglednicami dokler se nekdo v kakšni knjigarni ne odloči in naroči nove.
Se opravičujem, če moj hobij ni dovolj ''resna'' stvar za objavo na tem forumu, s tem nisem želela nikogar prizadeti, užaliti ali kakorkoli škodovati, nikakor ga seveda ne morem primerjati z nečim ''resnejšim'' kot je potreba po oblačilih za otroke ipd.
Upam, da ta odgovor nisi razumel kot žalitev/napad ampak zgolj kot odgovor in recimo zagovor mojega dejanja, za katerim seveda stojim in ga argumentiram.
Odgovor za mamamia:
Seveda pridejo v poštev tudi druge razglednice :D Hvala za pomoč, ti sporočim moj naslov na zasebno pošto.
Lep pozdrav obema,
Saphira_anja
saphira_anja